Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Cum să gătești legume de primăvară toamna

Multe legume de primăvară sunt ideale pentru toamnă deoarece aduc o schimbare într-o dietă, de altfel, foarte distinctă. Cu toate acestea, regulile care se aplică pe perioada primăverii, când tindem să ne focusăm pe aportul de vitamine, și nu atât pe prospețime, nu se aplică în această perioadă a anului. 

Fă-le să strălucească în garnituri

Culorile și amestecurile complexe redate de legumele de primăvară sunt exact de ce ai nevoie pentru mâncarea potrivită. Fierberea este de preferat (la foc mic), întrucât lasă legumele intacte și adaugă diversitate felului principal. Alternativ, le poți pregăti pe aburi sau în cuptor. Lasă condimentele deoparte: aceasta este o perioadă când gustul natural al legumelor ar trebui să vorbească de la sine.

Readu la viață salatele tale delicioase

Cu cât intrăm mai mult în iarnă, cu atât tindem să mâncăm mai multă carne și mâncăruri grase. În parte, acest fapt este justificat de temperaturile de afară, dar, dintr-o altă perspectivă, urmăm pur și simplu modurile tradiționale de gătit. Majoritatea bucătăriilor tradiționale renunță la legume în acest sezon. Din fericire, cu amestecul de legume de primăvară de la Bonduelle poți mânca aceleași salate delicioase când vrei tu.

Învață mai multe despre deserturi 

Deserturile cu legume sunt un mod interesant de a-ți face mâncărurile de toamnă mai complexe și mai interesante în același timp. Lasă zahărul deoparte (folosește, în schimb, miere) și alege morcovi tineri și țelină pentru deserturi excepțional de gustoase. În final, cu cât sunt mai variate felurile de mâncare de pe masă, cu atât mai bine te vei simți pe durata lunilor din această toamnă.


Rețete care te-ar putea interesa

Pui și boabe de porumb jalousie
Pui și boabe de porumb jalousie

Carnea de pui și boabele de porumb transformă un aperitiv banal în ceva cu totul senzațional. Copiii vor îndrăgi această gustare caldă, iar tu îți vei surprinde plăcut amicii! Un aperitiv de care se vor îndrăgosti!

0 persoane sub 15 min Simplu
Ruladă de somon afumat cu sparanghel
Ruladă de somon afumat cu sparanghel

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

6 persoane sub 15 min Simplu
Mazăre minune
Mazăre minune

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

4 persoane sub 15 min Simplu
Supă cremă de mazăre și salată verde
Supă cremă de mazăre și salată verde

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

3 persoane 15-30 min Simplu
Cum să gătești legume de primăvară toamna

Multe legume de primăvară sunt ideale pentru toamnă deoarece aduc o schimbare într-o dietă, de altfel, foarte distinctă. Cu toate acestea, regulile care se aplică pe perioada primăverii, când tindem să ne focusăm pe aportul de vitamine, și nu atât pe prospețime, nu se aplică în această perioadă a anului. 

Fă-le să strălucească în garnituri

Culorile și amestecurile complexe redate de legumele de primăvară sunt exact de ce ai nevoie pentru mâncarea potrivită. Fierberea este de preferat (la foc mic), întrucât lasă legumele intacte și adaugă diversitate felului principal. Alternativ, le poți pregăti pe aburi sau în cuptor. Lasă condimentele deoparte: aceasta este o perioadă când gustul natural al legumelor ar trebui să vorbească de la sine.

Readu la viață salatele tale delicioase

Cu cât intrăm mai mult în iarnă, cu atât tindem să mâncăm mai multă carne și mâncăruri grase. În parte, acest fapt este justificat de temperaturile de afară, dar, dintr-o altă perspectivă, urmăm pur și simplu modurile tradiționale de gătit. Majoritatea bucătăriilor tradiționale renunță la legume în acest sezon. Din fericire, cu amestecul de legume de primăvară de la Bonduelle poți mânca aceleași salate delicioase când vrei tu.

Învață mai multe despre deserturi 

Deserturile cu legume sunt un mod interesant de a-ți face mâncărurile de toamnă mai complexe și mai interesante în același timp. Lasă zahărul deoparte (folosește, în schimb, miere) și alege morcovi tineri și țelină pentru deserturi excepțional de gustoase. În final, cu cât sunt mai variate felurile de mâncare de pe masă, cu atât mai bine te vei simți pe durata lunilor din această toamnă.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.