Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Gătește primăvara aceasta cu legume și curcan

Carnea de curcan a fost lăudată de multe ori ca una dintre cele mai bune soluții dacă nu ești decis în legătură cu tipul de carne cu care vrei să-ți gătești legumele. Pieptul de curcan aduce a vită; aripile de curcan aduc a aripi de pui; în timp ce pulpele pot fi confundate cu carnea de porc.

Legume și carne ca de porc 

Dacă gătești la foc mic pulpele de curcan și folosești suficiente legume (în special morcovi și cartofi, dar și fasole verde sau roșie), vei reuși să obții acest efect, făcând astfel ca întreaga mâncare să semene cu o mâncare obișnuită de carne de porc. Alege cele mai colorate legume, pentru a intensifica efectul cărnii (cu toate că vei observa că carnea însăși este foarte roșie și frumoasă). 

Carne de vită într-o nouă prezentare

Pieptul de curcan ar trebui gătit cu un agent de fezandare, pentru a o face mai moale. Sucul de ananas va rezolva asta, în special dacă lași carnea să stea câteva ore înainte de a o găti. Dacă o fezandezi suficient, vei ajunge exact la culoarea și gustul cărnii de vită. Folosește legume moi (cartofii sunt cea mai bună idee în acest context) și mâncarea va deveni încă mai atractivă vizual și gustativ.

Un alt fel de aripi de pui

În general, suntem obișnuiți cu carnea moale de pui. Dar, dacă pui aripi de curcan la grătar, vei ajunge la același gust, cu toate că carnea va părea puțin mai consistentă. Și este nevoie doar de o salată de legume proaspete pentru a scoate în evidență carnea cât privește aspectul ei estetic și gustul.


Rețete care te-ar putea interesa

Salată greenday
Salată greenday

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

4 persoane 15-30 min Simplu
Mâncărică de mazăre
Mâncărică de mazăre

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

3 persoane 30-45 min Simplu
Salată cu pâine de porumb și ardei iute
Salată cu pâine de porumb și ardei iute

Un preparat simplu și delicios pentru întreaga familie.

6 persoane 30-45 min Simplu
Aperitiv cu spanac și pește
Aperitiv cu spanac și pește

O experiență culinară.

8 persoane peste 45 min Simplu
Gătește primăvara aceasta cu legume și curcan

Carnea de curcan a fost lăudată de multe ori ca una dintre cele mai bune soluții dacă nu ești decis în legătură cu tipul de carne cu care vrei să-ți gătești legumele. Pieptul de curcan aduce a vită; aripile de curcan aduc a aripi de pui; în timp ce pulpele pot fi confundate cu carnea de porc.

Legume și carne ca de porc 

Dacă gătești la foc mic pulpele de curcan și folosești suficiente legume (în special morcovi și cartofi, dar și fasole verde sau roșie), vei reuși să obții acest efect, făcând astfel ca întreaga mâncare să semene cu o mâncare obișnuită de carne de porc. Alege cele mai colorate legume, pentru a intensifica efectul cărnii (cu toate că vei observa că carnea însăși este foarte roșie și frumoasă). 

Carne de vită într-o nouă prezentare

Pieptul de curcan ar trebui gătit cu un agent de fezandare, pentru a o face mai moale. Sucul de ananas va rezolva asta, în special dacă lași carnea să stea câteva ore înainte de a o găti. Dacă o fezandezi suficient, vei ajunge exact la culoarea și gustul cărnii de vită. Folosește legume moi (cartofii sunt cea mai bună idee în acest context) și mâncarea va deveni încă mai atractivă vizual și gustativ.

Un alt fel de aripi de pui

În general, suntem obișnuiți cu carnea moale de pui. Dar, dacă pui aripi de curcan la grătar, vei ajunge la același gust, cu toate că carnea va părea puțin mai consistentă. Și este nevoie doar de o salată de legume proaspete pentru a scoate în evidență carnea cât privește aspectul ei estetic și gustul.