Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Garnituri vegetariene din bucătăriile lumii

Garnituri vegetariene

Bucătăriile lumii oferă o mare varietate de reţete de garnituri vegetariene şi antreuri de consumat pe lângă felurile principale de mâncare. Mulţi oameni folosesc adesea garnituri vegetariene în cadrul meselor tradiţionale, mai ales în cadrul celor cu carne.

Garniturile preparate din legume proaspete sunt nu doar revigorante în zilele călduroase, ci satisfac şi necesarul de vitamine şi minerale.

  • Foarte sănătoase şi gustoase în egală măsură sunt şi legumele din grădină, cum ar fi ceapa, usturoiul, varza şi roşiile. Alte tipuri de garnituri vegetariene includ produse ca mazărea, dovleceii, morcovii, mărarul, pătrunjelul şi prazul, în funcţie de sezon.
  • Chiar şi cartofii piure pot constitui o garnitură vegetariană foarte bună, mai ales serviţi cu carne mai grasă. În acest scop puteţi turna peste sos pesto adăugând apoi brânză rasă sau brânză galbenă.
  • O garnitură de salată verde şi roşii este cea mai potrivită pentru carne friptă. Orezul gătit în combinaţie cu morcovii pregătiţi pe abur nu reprezintă o opţiune de garnitură vegetariană mai prejos decât altele.
Folosiţi sfaturile şi reţetele noastre de garnituri vegetariene pentru a vă surprinde familia şi oaspeţii cu un prânz sau o cină deosebită. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Choux a la mer

Choux a la mer

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

20 persoane 30-45 min Simplu
Eintopf - carne și legume gătite la oală

Eintopf - carne și legume gătite la oală

Eintopf-ul în limba germană înseamnă " un vas " care, este de fapt, secretul acestui fel de mâncare.

4 persoane peste 45 min Simplu
Empanadas - găluște cu carne

Empanadas - găluște cu carne

Empanadas - pateuri mari argentiniene cu carne de vacă prăjite în untură.

8 persoane peste 45 min Mediu
Curry cu fasole verde și cartofi

Curry cu fasole verde și cartofi

O rețetă servită de Laura Laurențiu.

4 persoane 30-45 min Simplu
Garnituri vegetariene din bucătăriile lumii
Garnituri vegetariene

Bucătăriile lumii oferă o mare varietate de reţete de garnituri vegetariene şi antreuri de consumat pe lângă felurile principale de mâncare. Mulţi oameni folosesc adesea garnituri vegetariene în cadrul meselor tradiţionale, mai ales în cadrul celor cu carne.

Garniturile preparate din legume proaspete sunt nu doar revigorante în zilele călduroase, ci satisfac şi necesarul de vitamine şi minerale.

  • Foarte sănătoase şi gustoase în egală măsură sunt şi legumele din grădină, cum ar fi ceapa, usturoiul, varza şi roşiile. Alte tipuri de garnituri vegetariene includ produse ca mazărea, dovleceii, morcovii, mărarul, pătrunjelul şi prazul, în funcţie de sezon.
  • Chiar şi cartofii piure pot constitui o garnitură vegetariană foarte bună, mai ales serviţi cu carne mai grasă. În acest scop puteţi turna peste sos pesto adăugând apoi brânză rasă sau brânză galbenă.
  • O garnitură de salată verde şi roşii este cea mai potrivită pentru carne friptă. Orezul gătit în combinaţie cu morcovii pregătiţi pe abur nu reprezintă o opţiune de garnitură vegetariană mai prejos decât altele.
Folosiţi sfaturile şi reţetele noastre de garnituri vegetariene pentru a vă surprinde familia şi oaspeţii cu un prânz sau o cină deosebită. Poftă bună!