Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Fierbere sau Abur. Timpul de preparare a legumelor

Prepararea la abur este o soluție perfectă, și nu numai pentru amatorii de diete sănătoase. Această metodă îți permite și să pregătești mese și să economisești timp. Prepararea la abur durează mult mai puțin decât gătitul tradițional în apă. De exemplu, timpul de tratare cu abur a spanacului este mai redus cu aproximativ două minute, iar în cazul vinetelor poți economisi până la 15 minute. De ce este așa? Durata este determinată de metoda de transfer a căldurii și de temperatura de proces de peste 120° C. De asemenea, alimentele preparate la abur nu trebuie să fie supravegheate sau amestecate în mod constant, fapt care îți va economisi, de asemenea, puțin timp. Timpul de preparare mai scurt reduce și pierderea de nutrienți din produsele tratate la abur. Fierberea tradițională determină o pierdere de 40% a vitaminelor și mineralelor. În cazul vitaminei C, pierderile ar putea fi de până la 70%. Legumele fierte în apă rețin doar 36% din cantitatea de vitamina A, dar când sunt preparate la abur, rețin până la 62%. Vitaminele din grupa B dispar și ele din alimente în timpul rocesului de fierbere.

 

Citește și verifică personal care dintre procese îți economisește mai mult timp.

Distrează-te și creează cu:

Secretele preparării prin fierbere sau la abur

Vinete și morcovi pentru cina de toamnă


Rețete care te-ar putea interesa

Supă cremă de mazăre cu gorgonzola
Supă cremă de mazăre cu gorgonzola

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

4 persoane sub 15 min Simplu
Ekmek - pâinea turcească
Ekmek - pâinea turcească

O pâine bună pentru grătare sau gyros.

4 persoane peste 45 min Mediu
Budincă de spanac cu pește
Budincă de spanac cu pește

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

4 persoane 15-30 min Simplu
Snert - supă olandeză din mazăre
Snert - supă olandeză din mazăre

Ciorbă foarte populară în Olanda, din mazăre verde.

6 persoane peste 45 min Complex
Fierbere sau Abur. Timpul de preparare a legumelor

Prepararea la abur este o soluție perfectă, și nu numai pentru amatorii de diete sănătoase. Această metodă îți permite și să pregătești mese și să economisești timp. Prepararea la abur durează mult mai puțin decât gătitul tradițional în apă. De exemplu, timpul de tratare cu abur a spanacului este mai redus cu aproximativ două minute, iar în cazul vinetelor poți economisi până la 15 minute. De ce este așa? Durata este determinată de metoda de transfer a căldurii și de temperatura de proces de peste 120° C. De asemenea, alimentele preparate la abur nu trebuie să fie supravegheate sau amestecate în mod constant, fapt care îți va economisi, de asemenea, puțin timp. Timpul de preparare mai scurt reduce și pierderea de nutrienți din produsele tratate la abur. Fierberea tradițională determină o pierdere de 40% a vitaminelor și mineralelor. În cazul vitaminei C, pierderile ar putea fi de până la 70%. Legumele fierte în apă rețin doar 36% din cantitatea de vitamina A, dar când sunt preparate la abur, rețin până la 62%. Vitaminele din grupa B dispar și ele din alimente în timpul rocesului de fierbere.

 

Citește și verifică personal care dintre procese îți economisește mai mult timp.

Distrează-te și creează cu:

Secretele preparării prin fierbere sau la abur

Vinete și morcovi pentru cina de toamnă

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.