Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Fasole verde la prânz

Ingrediente:

  • 700 g de fasole verde
  • 2 linguri de muștar granulat
  • 50 ml de ulei de măsline
  • ½ ceașcă de nuci mărunțite sau semințe de floarea soarelui
  • sare
  • piper

Instrucțiuni:

  1. Preparați fasolea verde la abur timp de trei minute.
  2. Rumeniți nucile sau semințele de floarea soarelui într-o tigaie.
  3. Amestecați muștarul, 2 lingurițe de apă, uleiul, sarea și piperul într-un vas mare.
  4. Adăugați boabele de fasole fierbinți și puneți nucile sau semințele de floarea soarelui deasupra.

Rețete care te-ar putea interesa

Specialitatea pizzerului

Specialitatea pizzerului

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

6 persoane 15-30 min Simplu
Penne Rigate cu ciuperci și sos alb

Penne Rigate cu ciuperci și sos alb

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

4 persoane sub 15 min Simplu
Salată de creveți

Salată de creveți

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

4 persoane sub 15 min Simplu
Cuisses de grenouilles - pulpe de pui de baltă în sos de vin alb

Cuisses de grenouilles - pulpe de pui de baltă în sos de vin alb

Una dintre cele mai populare rețete ale bucătăriei franceze.

3 persoane peste 45 min Complex
Fasole verde la prânz

Ingrediente:

  • 700 g de fasole verde
  • 2 linguri de muștar granulat
  • 50 ml de ulei de măsline
  • ½ ceașcă de nuci mărunțite sau semințe de floarea soarelui
  • sare
  • piper

Instrucțiuni:

  1. Preparați fasolea verde la abur timp de trei minute.
  2. Rumeniți nucile sau semințele de floarea soarelui într-o tigaie.
  3. Amestecați muștarul, 2 lingurițe de apă, uleiul, sarea și piperul într-un vas mare.
  4. Adăugați boabele de fasole fierbinți și puneți nucile sau semințele de floarea soarelui deasupra.