Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Descoperă gama de legume bio la conservă și bucură-te de o alegere naturală și sănătoasă!

Fasolea roșie, fasolea verde, porumbul și mazărea sunt cele patru produse noi Bonduelle, din gama BIO ce oferă un gust desăvârșit preparatelor. 

Pentru a oferi un gust desăvârșit preparatelor, legumele BIO la conservă  provin din semințe Bio selectate riguros și sunt crescute în ritm natural, fără fertilizanți chimici. Acestea nu sunt modificate genetic și completează gustul nenumăratelor gustări într-un mod natural. 

Porumbul boabe dulce BIO Bonduelle conține doar porumb, apă și sare, fiind perfect pentru toată familia. Are o textură crocantă și un gust dulce natural, ideal pentru preparate delicioase și gustoase. Este excelent atât ca garnitură caldă, cât și ca ingredient în salate sau servit de sine stătător. Porumbul este un aliment străvechi care a câștigat un loc important în dieta europenilor odată cu aducerea sa din America Centrală. Astăzi, porumbul boabe este inclus în tot mai multe preparate. 

Mazărea verde boabe BIO vine cu toate avantajele atât de bine cunoscute - este ușor de preparat, se combină bine cu alte legume în amestecuri și poate funcționa ca mâncare de bază, scoțând în evidență gustul alimentelor cu care este combinată. Iar faptul că provine din culturi agroecologice este un motiv în plus să o adăugăm în dieta familiei. Și mazărea este o legumă cunoscută încă din antichitate, probabil că una dintre primele legume domesticite, la început, în regiunea Balcanilor și în Orientul Apropiat. Astăzi, mulți dintre noi asociem mazărea cu gustul copilăriei. 

Fasolea verde întreagă BIO este alegerea ideală pentru iubitorii mâncărurilor sănătoase provenite din culturi ecologice. Poți prepara cu ajutorul ei atât ciorbe, cât și salate, mâncăruri de bază sau garnituri. Versatilitatea păstăilor verzi, cum îi mai spunem acestei legume, este foarte mare! Fasolea verde este o sursă naturală excelentă de vitamine, fiind introdusă în Europa, ca și porumbul, în urma expedițiilor lui Cristofor Columb. Înainte de asta, fasolea verde a fost consumată timp de mii de ani pe teritorii care acum fac parte din Mexic sau Peru. Un avantaj apreciat de fanii acestei legume este că, comparativ cu fasolea, conține mai puțin amidon, așadar mai puține calorii, ceea ce o face atât mai ușor de digerat, cât și excelentă pentru dietele hipocalorice. 

Într-o conservă de fasole roșie boabe BIO vei găsi toată bunătatea bobului de fasole bogat în fibre, cu beneficiul adăugat al provenienței dintr-o cultură ecologică. Fasolea rosie provine tot din Lumea Nouă, mai exact, din America de Sud, fiind un aliment de bază pentru numeroase culturi precolumbiene. Astăzi, fasolea a cucerit aproape întreaga planetă, miliarde de persoane bucurându-se de beneficiile nutriționale incontestabile ale acestei legume.  

În concluzie, a mânca „bio” este o alegere pentru tot mai multe persoane. Apelând la alimentele din gama BIO de la Bonduelle ne bucurăm de garanția că acestea au o proveniență sigură și sunt la standarde de calitate potrivite pentru familia ta. 


Rețete care te-ar putea interesa

Mâncare de mazăre cu ceapă
Mâncare de mazăre cu ceapă

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

8 persoane sub 15 min Simplu
Supă vegană
Supă vegană

O supă vegană ușor de gătit și delicioasă

4 persoane peste 45 min Simplu
Curcan cu sfeclă roșie
Curcan cu sfeclă roșie

Un preparat festiv. Curcanul călit în tigaie este acompaniat de o garnitură cremoasă de spanac și de o salată-sos fresh. Sfecla roșie este "cireașa de pe tort" a preparatului, aducând un plus de savoare și culoare în farfurie

2 persoane 30-45 min Mediu
Cuisses de grenouilles - pulpe de pui de baltă în sos de vin alb
Cuisses de grenouilles - pulpe de pui de baltă în sos de vin alb

Una dintre cele mai populare rețete ale bucătăriei franceze.

3 persoane peste 45 min Complex
Descoperă gama de legume bio la conservă și bucură-te de o alegere naturală și sănătoasă!

Fasolea roșie, fasolea verde, porumbul și mazărea sunt cele patru produse noi Bonduelle, din gama BIO ce oferă un gust desăvârșit preparatelor. 

Pentru a oferi un gust desăvârșit preparatelor, legumele BIO la conservă  provin din semințe Bio selectate riguros și sunt crescute în ritm natural, fără fertilizanți chimici. Acestea nu sunt modificate genetic și completează gustul nenumăratelor gustări într-un mod natural. 

Porumbul boabe dulce BIO Bonduelle conține doar porumb, apă și sare, fiind perfect pentru toată familia. Are o textură crocantă și un gust dulce natural, ideal pentru preparate delicioase și gustoase. Este excelent atât ca garnitură caldă, cât și ca ingredient în salate sau servit de sine stătător. Porumbul este un aliment străvechi care a câștigat un loc important în dieta europenilor odată cu aducerea sa din America Centrală. Astăzi, porumbul boabe este inclus în tot mai multe preparate. 

Mazărea verde boabe BIO vine cu toate avantajele atât de bine cunoscute - este ușor de preparat, se combină bine cu alte legume în amestecuri și poate funcționa ca mâncare de bază, scoțând în evidență gustul alimentelor cu care este combinată. Iar faptul că provine din culturi agroecologice este un motiv în plus să o adăugăm în dieta familiei. Și mazărea este o legumă cunoscută încă din antichitate, probabil că una dintre primele legume domesticite, la început, în regiunea Balcanilor și în Orientul Apropiat. Astăzi, mulți dintre noi asociem mazărea cu gustul copilăriei. 

Fasolea verde întreagă BIO este alegerea ideală pentru iubitorii mâncărurilor sănătoase provenite din culturi ecologice. Poți prepara cu ajutorul ei atât ciorbe, cât și salate, mâncăruri de bază sau garnituri. Versatilitatea păstăilor verzi, cum îi mai spunem acestei legume, este foarte mare! Fasolea verde este o sursă naturală excelentă de vitamine, fiind introdusă în Europa, ca și porumbul, în urma expedițiilor lui Cristofor Columb. Înainte de asta, fasolea verde a fost consumată timp de mii de ani pe teritorii care acum fac parte din Mexic sau Peru. Un avantaj apreciat de fanii acestei legume este că, comparativ cu fasolea, conține mai puțin amidon, așadar mai puține calorii, ceea ce o face atât mai ușor de digerat, cât și excelentă pentru dietele hipocalorice. 

Într-o conservă de fasole roșie boabe BIO vei găsi toată bunătatea bobului de fasole bogat în fibre, cu beneficiul adăugat al provenienței dintr-o cultură ecologică. Fasolea rosie provine tot din Lumea Nouă, mai exact, din America de Sud, fiind un aliment de bază pentru numeroase culturi precolumbiene. Astăzi, fasolea a cucerit aproape întreaga planetă, miliarde de persoane bucurându-se de beneficiile nutriționale incontestabile ale acestei legume.  

În concluzie, a mânca „bio” este o alegere pentru tot mai multe persoane. Apelând la alimentele din gama BIO de la Bonduelle ne bucurăm de garanția că acestea au o proveniență sigură și sunt la standarde de calitate potrivite pentru familia ta. 

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.