Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Cum să organizezi mâncarea în frigider?

Frigiderul nu este doar un dulap pentru alimente, este un dispozitiv high-tech, care te ajută să depozitezi toate snacks-urile preferate, condimentele şi alte alimente în condiţii optime. Nu numai că au diferite compartimente care servesc în diverse scopuri, dar au de asemenea şi zone diferite din punct de vedere al temperaturii. Acest lucru înseamnă că, dacă depozitezi mâncarea în locul greşit, nu beneficiezi de miracolul modern al refrigerării. Astfel că, pentru a şti ce şi unde trebuie depozitat, am pregătit un mic ghid care să te ajute în acest scop.

Congelatorul

După cum ştii, în congelator poţi depozita gheaţă, fructe congelate, legume, carne şi alte elemente. Poţi stoca, de asemenea, un număr surprinzător de alimente pentru a le utiliza ulterior, cum ar fi tortilla, sosul de paste şi chiar ouăle. Trucul constă în ambalarea produselor în recipientele lor. Mai degrabă decât să foloseşti borcane de sticlă, care se pot sparge, congelează alimentele în recipiente de plastic care pot fi stivuite.

Uşile

Uşile sunt cele mai calde zone ale frigiderului şi ar trebui să fie rezervate pentru produsele alimentare care sunt cele mai rezistente la căldură. Păstrează aici condimente, sucuri, şi alte alimente care pot rezista la fluctuaţiile de temperatură.

Rafturile superioare

Rafturile superioare ale frigiderului au temperaturi mai consistente, în timp ce rafturile inferioare sunt mai reci. În aceasă zonă a frigiderului, este indicat să depozitezi resturi alimentare, băuturi, alimente gata de consum, cum ar fi tortilla, hummus şi mezeluri. Plantele medicinale pot fi păstrate proaspete prin plasarea lor în poziţie verticală într-un vas sau borcan cu apă şi acoperite cu folie de aluminiu sau punguţe de plastic.

Rafturile inferioare

Rafturile inferioare reprezintă locul ideal pentru carnea crudă, ouă, fructele de mare şi alte produse lactate care urmează să fie depozitate la temperaturi reci.


Rețete care te-ar putea interesa

Pui cu curry în stil indian
Pui cu curry în stil indian

Rețetă delicioasă pentru o seară cu prietenii.

4 persoane peste 45 min Simplu
Trandafiri Bonduelle
Trandafiri Bonduelle

Alege o rețetă originală de la Bonduelle.

6 persoane peste 45 min Simplu
Hutspot
Hutspot

Mâncare tradițională olandeză ce face trimitere la trecutul istoric al acestei țări.

4 persoane peste 45 min Mediu
Pulpă de porc cu porumb și ciuperci
Pulpă de porc cu porumb și ciuperci

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

4 persoane 15-30 min Simplu
Cum să organizezi mâncarea în frigider?

Frigiderul nu este doar un dulap pentru alimente, este un dispozitiv high-tech, care te ajută să depozitezi toate snacks-urile preferate, condimentele şi alte alimente în condiţii optime. Nu numai că au diferite compartimente care servesc în diverse scopuri, dar au de asemenea şi zone diferite din punct de vedere al temperaturii. Acest lucru înseamnă că, dacă depozitezi mâncarea în locul greşit, nu beneficiezi de miracolul modern al refrigerării. Astfel că, pentru a şti ce şi unde trebuie depozitat, am pregătit un mic ghid care să te ajute în acest scop.

Congelatorul

După cum ştii, în congelator poţi depozita gheaţă, fructe congelate, legume, carne şi alte elemente. Poţi stoca, de asemenea, un număr surprinzător de alimente pentru a le utiliza ulterior, cum ar fi tortilla, sosul de paste şi chiar ouăle. Trucul constă în ambalarea produselor în recipientele lor. Mai degrabă decât să foloseşti borcane de sticlă, care se pot sparge, congelează alimentele în recipiente de plastic care pot fi stivuite.

Uşile

Uşile sunt cele mai calde zone ale frigiderului şi ar trebui să fie rezervate pentru produsele alimentare care sunt cele mai rezistente la căldură. Păstrează aici condimente, sucuri, şi alte alimente care pot rezista la fluctuaţiile de temperatură.

Rafturile superioare

Rafturile superioare ale frigiderului au temperaturi mai consistente, în timp ce rafturile inferioare sunt mai reci. În aceasă zonă a frigiderului, este indicat să depozitezi resturi alimentare, băuturi, alimente gata de consum, cum ar fi tortilla, hummus şi mezeluri. Plantele medicinale pot fi păstrate proaspete prin plasarea lor în poziţie verticală într-un vas sau borcan cu apă şi acoperite cu folie de aluminiu sau punguţe de plastic.

Rafturile inferioare

Rafturile inferioare reprezintă locul ideal pentru carnea crudă, ouă, fructele de mare şi alte produse lactate care urmează să fie depozitate la temperaturi reci.