Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Cum poţi prepara oul fiert cu legume în reţete inovatoare

Perfecţionarea în pregătirea ouălelor fierte tari este relativ uşoară. Dar odată ce ai prins mecanismul, poți simţi nevoia de a pregăti un carton întreg de ouă. De ce nu, corect? Apoi le poţi avea la îndemână pentru o gustare rapidă, micul dejun sau lângă o salată.

Prin urmare, am căutat câteva reţete inovatoare şi uşoare pentru a găsi modalităţile de a utiliza aceste sfere pline de proteine astfel încât să nu picăm în rutina unei salate de ouă cu gust gourmet.

Astfel, îți propunem câteva reţete savuroase:

1. Mic dejun : Pizza cu Kale si brânză Ricotta

Pizza poate fi micul dejun perfect, dacă este acoperită cu ingrediente adecvate. Această reţetă ştie cum să pună în valoare ingredientele, cu o brânză uşoară şi cu bacon natural de curcan, câteva frunze de kale şi, bineînţeles, ouă fierte tari. Dacă este pur şi simplu prea devreme dimineaţă pentru pizza, credem că şi cu o tortilla reţeta ar funcţiona la fel de bine.

2. Ouă Goldenrod

Acest fel clasic presupune separarea albușurilor de gălbenușuri. Combină albușurile tocate mărunt cu un sos gros de muștar si împraștie-le peste pâine prajită. Apoi acoperă-le cu galbenușurile tocate, boia de ardei și pătrunjel! Vei combina astfel ambele părți ale oului deoarece conțin proteine, iar gălbenușul are cele mai multe vitamine și minerale.

3. Mix dejun Spanakopita

Această plăcintă grecească populară poate deveni un mic dejun vedetă, dacă este îmbogăţită cu ouă fierte tari amplasate printre frunzele de spanac. Amestecă bucăţi de brânză feta în umplutură şi înfăşoară totul în faldurile delicate ale aluatului pufos de patiserie pentru o masă de dimineaţă delicioasă.

4. Kedgeree Rapid

Se spune că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, iar această zicala se învârte în jurul unui mic dejun tradiţional britanic - indian, care ia în serios această afirmaţie. Cu pește, esențial pentru sănătatea inimii, orez brun, ouă fierte tari și mărunţite şi boabe de mazăre (din conservă sau congelate) pentru un strop de culoare, este un mod echilibrat, gustos şi plin de energie pentru o zi plină de activităţi.

5. Toast cu ouă, avocado și mazăre

Mazărea şi avocado-ul au parte uneori de critici din partea scepticilor, dar adevărul trebuie spus, este un mod fantastic de a culege avantajele fibrelor din leguminoase în acelaşi timp cu obţinerea grăsimilor sănătoase din avocado. Cel mai savuros gust din toate, aromele lucrează împreună fabulos, mai ales atunci când pur şi simplu le combini, amestecate pe bucăţi groase de pâine prăjită şi acoperite cu felii de ouă fierte tari.


Rețete care te-ar putea interesa

Paste cu spanac și ouă

Paste cu spanac și ouă

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

4 persoane 15-30 min Simplu
Pulpă de rață confiată cu legume de primăvară

Pulpă de rață confiată cu legume de primăvară

O rețetă delicioasă și sățioasă!

2 persoane peste 45 min Provocator
Salată de legume poloneză

Salată de legume poloneză

O mâncare sănătoasă și foarte ușor de preparat. Încearcă și tu rețeta.

6 persoane peste 45 min Simplu
Supă de borș

Supă de borș

O supă consistentă, consumată în mod tradițional în perioada Paștelui.

4 persoane peste 45 min Complex
Cum poţi prepara oul fiert cu legume în reţete inovatoare

Perfecţionarea în pregătirea ouălelor fierte tari este relativ uşoară. Dar odată ce ai prins mecanismul, poți simţi nevoia de a pregăti un carton întreg de ouă. De ce nu, corect? Apoi le poţi avea la îndemână pentru o gustare rapidă, micul dejun sau lângă o salată.

Prin urmare, am căutat câteva reţete inovatoare şi uşoare pentru a găsi modalităţile de a utiliza aceste sfere pline de proteine astfel încât să nu picăm în rutina unei salate de ouă cu gust gourmet.

Astfel, îți propunem câteva reţete savuroase:

1. Mic dejun : Pizza cu Kale si brânză Ricotta

Pizza poate fi micul dejun perfect, dacă este acoperită cu ingrediente adecvate. Această reţetă ştie cum să pună în valoare ingredientele, cu o brânză uşoară şi cu bacon natural de curcan, câteva frunze de kale şi, bineînţeles, ouă fierte tari. Dacă este pur şi simplu prea devreme dimineaţă pentru pizza, credem că şi cu o tortilla reţeta ar funcţiona la fel de bine.

2. Ouă Goldenrod

Acest fel clasic presupune separarea albușurilor de gălbenușuri. Combină albușurile tocate mărunt cu un sos gros de muștar si împraștie-le peste pâine prajită. Apoi acoperă-le cu galbenușurile tocate, boia de ardei și pătrunjel! Vei combina astfel ambele părți ale oului deoarece conțin proteine, iar gălbenușul are cele mai multe vitamine și minerale.

3. Mix dejun Spanakopita

Această plăcintă grecească populară poate deveni un mic dejun vedetă, dacă este îmbogăţită cu ouă fierte tari amplasate printre frunzele de spanac. Amestecă bucăţi de brânză feta în umplutură şi înfăşoară totul în faldurile delicate ale aluatului pufos de patiserie pentru o masă de dimineaţă delicioasă.

4. Kedgeree Rapid

Se spune că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, iar această zicala se învârte în jurul unui mic dejun tradiţional britanic - indian, care ia în serios această afirmaţie. Cu pește, esențial pentru sănătatea inimii, orez brun, ouă fierte tari și mărunţite şi boabe de mazăre (din conservă sau congelate) pentru un strop de culoare, este un mod echilibrat, gustos şi plin de energie pentru o zi plină de activităţi.

5. Toast cu ouă, avocado și mazăre

Mazărea şi avocado-ul au parte uneori de critici din partea scepticilor, dar adevărul trebuie spus, este un mod fantastic de a culege avantajele fibrelor din leguminoase în acelaşi timp cu obţinerea grăsimilor sănătoase din avocado. Cel mai savuros gust din toate, aromele lucrează împreună fabulos, mai ales atunci când pur şi simplu le combini, amestecate pe bucăţi groase de pâine prăjită şi acoperite cu felii de ouă fierte tari.