Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Cum se mănâncă anghinarea?

Introduceţi în dieta dumneavoastră personală cea mai sănătoasă legumă a lumii, adică anghinarea. În antichitate aceasta era numită „hrana bogaţilor” deoarece aceştia o foloseau pentru a remedia afecţiunile legate de consumul excesiv de grăsimi şi alcool. Din anghinare comestibil este în principal receptacolul şi partea cărnoasă a frunzelor. Frunzele se moaie în sosuri sau în paste de tip dip, preparate conform preferinţelor proprii, iar miezul, adică receptacolul florii de anghinare, se mănâncă singur sau în salate, fiind considerat cea mai gustoasă parte a plantei. Anghinarea se prezintă împreună cu: apă pentru clătirea mâinilor şi o farfurie pentru resturi.

Anghinarea face parte din alimentele care se mănâncă cu mâna.

  • cu o mână ţinem leguma;
  • cu arătătorul şi cu degetul mare al celeilalte mâini rupem delicat petalele, începând cu cele de la margine;
  • partea cărnoasă a acestora se cufundă în sos şi apoi se soarbe fără a face zgomot;
  • resturile se pun pe o farfurie specială.

După ce terminăm cu frunzele, ajungem la inimă, adică la miezul gustos al anghinarei. Ne clătim deci degetele şi o mâncăm cu ajutorul cuţitului şi al furculiţei, separând părţile necomestibile.


Rețete care te-ar putea interesa

Limbă de porc cu linte
Limbă de porc cu linte

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

3 persoane 30-45 min Simplu
Supa cremă de conopidă coaptă cu ciuperci
Supa cremă de conopidă coaptă cu ciuperci

O nouă abordare a rețetei obișnuite de supă cremă. Gustul legumelor coapte va fi pe placul tuturor persoanelor dragi și va reuși să strângă pe toată lumea la cină.

4 persoane 15-30 min Simplu
Salată cu tofu și porumb chilli
Salată cu tofu și porumb chilli

Salată ușor de preparat, plină de nutrienți, perfectă pentru toți membrii familiei.

2 persoane 15-30 min Simplu
Pizza cu ciuperci, kaizer și măsline
Pizza cu ciuperci, kaizer și măsline

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

2 persoane 30-45 min Simplu
Cum se mănâncă anghinarea?

Introduceţi în dieta dumneavoastră personală cea mai sănătoasă legumă a lumii, adică anghinarea. În antichitate aceasta era numită „hrana bogaţilor” deoarece aceştia o foloseau pentru a remedia afecţiunile legate de consumul excesiv de grăsimi şi alcool. Din anghinare comestibil este în principal receptacolul şi partea cărnoasă a frunzelor. Frunzele se moaie în sosuri sau în paste de tip dip, preparate conform preferinţelor proprii, iar miezul, adică receptacolul florii de anghinare, se mănâncă singur sau în salate, fiind considerat cea mai gustoasă parte a plantei. Anghinarea se prezintă împreună cu: apă pentru clătirea mâinilor şi o farfurie pentru resturi.

Anghinarea face parte din alimentele care se mănâncă cu mâna.

  • cu o mână ţinem leguma;
  • cu arătătorul şi cu degetul mare al celeilalte mâini rupem delicat petalele, începând cu cele de la margine;
  • partea cărnoasă a acestora se cufundă în sos şi apoi se soarbe fără a face zgomot;
  • resturile se pun pe o farfurie specială.

După ce terminăm cu frunzele, ajungem la inimă, adică la miezul gustos al anghinarei. Ne clătim deci degetele şi o mâncăm cu ajutorul cuţitului şi al furculiţei, separând părţile necomestibile.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.