Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Cum se mănâncă anghinarea?

Introduceţi în dieta dumneavoastră personală cea mai sănătoasă legumă a lumii, adică anghinarea. În antichitate aceasta era numită „hrana bogaţilor” deoarece aceştia o foloseau pentru a remedia afecţiunile legate de consumul excesiv de grăsimi şi alcool. Din anghinare comestibil este în principal receptacolul şi partea cărnoasă a frunzelor. Frunzele se moaie în sosuri sau în paste de tip dip, preparate conform preferinţelor proprii, iar miezul, adică receptacolul florii de anghinare, se mănâncă singur sau în salate, fiind considerat cea mai gustoasă parte a plantei. Anghinarea se prezintă împreună cu: apă pentru clătirea mâinilor şi o farfurie pentru resturi.

Anghinarea face parte din alimentele care se mănâncă cu mâna.

  • cu o mână ţinem leguma;
  • cu arătătorul şi cu degetul mare al celeilalte mâini rupem delicat petalele, începând cu cele de la margine;
  • partea cărnoasă a acestora se cufundă în sos şi apoi se soarbe fără a face zgomot;
  • resturile se pun pe o farfurie specială.

După ce terminăm cu frunzele, ajungem la inimă, adică la miezul gustos al anghinarei. Ne clătim deci degetele şi o mâncăm cu ajutorul cuţitului şi al furculiţei, separând părţile necomestibile.


Rețete care te-ar putea interesa

Chilli con carne
Chilli con carne

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

4 persoane sub 15 min Simplu
Rață Black Sea
Rață Black Sea

Un preparat simplu și delicios pentru întreaga familie.

2 persoane sub 15 min Simplu
Mâncare de fasole roșie și cârnați cu orez
Mâncare de fasole roșie și cârnați cu orez

Un gust minunat oferit de amestecul cârnăciorilor cu fasolea roșie, care este completat perfect de orez

4 persoane 30-45 min Simplu
Supă cremă de mazăre cu gorgonzola
Supă cremă de mazăre cu gorgonzola

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

4 persoane sub 15 min Simplu
Cum se mănâncă anghinarea?

Introduceţi în dieta dumneavoastră personală cea mai sănătoasă legumă a lumii, adică anghinarea. În antichitate aceasta era numită „hrana bogaţilor” deoarece aceştia o foloseau pentru a remedia afecţiunile legate de consumul excesiv de grăsimi şi alcool. Din anghinare comestibil este în principal receptacolul şi partea cărnoasă a frunzelor. Frunzele se moaie în sosuri sau în paste de tip dip, preparate conform preferinţelor proprii, iar miezul, adică receptacolul florii de anghinare, se mănâncă singur sau în salate, fiind considerat cea mai gustoasă parte a plantei. Anghinarea se prezintă împreună cu: apă pentru clătirea mâinilor şi o farfurie pentru resturi.

Anghinarea face parte din alimentele care se mănâncă cu mâna.

  • cu o mână ţinem leguma;
  • cu arătătorul şi cu degetul mare al celeilalte mâini rupem delicat petalele, începând cu cele de la margine;
  • partea cărnoasă a acestora se cufundă în sos şi apoi se soarbe fără a face zgomot;
  • resturile se pun pe o farfurie specială.

După ce terminăm cu frunzele, ajungem la inimă, adică la miezul gustos al anghinarei. Ne clătim deci degetele şi o mâncăm cu ajutorul cuţitului şi al furculiţei, separând părţile necomestibile.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.