Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Consultă acum acest tabel caloric pentru mâncăruri pe bază de făină

 

Felurile de mâncare din făină cum ar fi clătitele sau colţunaşii se prepară de obicei din făină albă, care are valoare nutritivă redusă. În plus, ea conţine multe calorii, ceea ce favorizează îngrăşarea. Regimurile de slăbire recomandă de regulă limitarea consumării acestor produse, ele se recomandă însă persoanelor care doresc să se îngraşe.

Tabel de calorii al mâncărurilor pe bază de făină
Produs Cantitatea Valoare energetică (kcal) Proteine (g) Llipide (g) Carbohidraţi  (g)
Belyashi 100 g 223 11,0 10,0 23,2
Chebureki 100 g 264 8,9 13,5 26,2
Chifle cu usturoi, ucrainiene 100 g 299 8,6 3,3 58,8
Clătite 100 g 186 5,1 3,1 34,3
Clătite cu brânză 100 g 242 10,1 10,3 27,4
Clătite cu brânză şi smântână 100 g 640 25,8 33,1 55,2
Clătite cu varză 100 g 147 3,2 9,2 15,2
Colţunaşi cu brânză congelaţi 100 g 198 10,9 1,0 36,4
Colţunaşi cu brânză şi cartofi congelaţi 100 g 215 7,2 3,8 37,9
Colţunaşi cu căpşuni congelaţi 100 g 194 4,3 0,8 42,4
Colţunaşi cu carne congelaţi 100 g 255 10,5 8,2 34,8
Colţunaşi cu varză şi ciuperci congelaţi 100 g 209 5,0 5,7 34,5
Colțunași fripți cu varză 100 g 230 5,0 10,5 28,8
Colţunaşi gătiţi 100 g 224 10,0 14,0 14,5
Găluşte  100 g 173 13,2 7,0 13,8
Mâncare de pește cu orez 100 g 206 10,5 4,1 31,8
Pizza cu carne şi verdeţuri 100 g 327 16,1 13,4 36,8
Pizza cu ciuperci şi ceapă 100 g 289 12,0 13,3 32,1

Pizza în versiunea sa originală era o plăcintă coaptă, unsă cu sos de roşii şi presărată cu brânză. Cu timpul, au început să fie adăugate tot felul de adaosuri - mezeluri, ciuperci, măsline, fructe de mare, ananas, cu alte cuvinte - orice. Pizza are propriile sale „versiuni cu legume”.Se face cu roşii, ceapă, măsline, ardei. În pizza cu carne şi mirodenii se găsesc mulţi ioni de sodiu - 338 mg / 100 g, dar în pizza cu ciuperci şi ceapă nu atât de mulţi (doar 300 mg / 100 g).


Rețete care te-ar putea interesa

Mici rotunzi pe chiflă
Mici rotunzi pe chiflă

Clasicii mici pot fi savurați într-o nouă formulă!

2 persoane 30-45 min Simplu
Salată în borcan
Salată în borcan

O salată perfectă pentru picnic

2 persoane 30-45 min Simplu
Piept de rață glazurat cu miere și ravioli cu ciuperci
Piept de rață glazurat cu miere și ravioli cu ciuperci

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

4 persoane 15-30 min Simplu
Supă cremă de mazăre
Supă cremă de mazăre

Un preparat simplu și delicios pentru întreaga familie.

4 persoane 30-45 min Simplu
Consultă acum acest tabel caloric pentru mâncăruri pe bază de făină

 

Felurile de mâncare din făină cum ar fi clătitele sau colţunaşii se prepară de obicei din făină albă, care are valoare nutritivă redusă. În plus, ea conţine multe calorii, ceea ce favorizează îngrăşarea. Regimurile de slăbire recomandă de regulă limitarea consumării acestor produse, ele se recomandă însă persoanelor care doresc să se îngraşe.

Tabel de calorii al mâncărurilor pe bază de făină
Produs Cantitatea Valoare energetică (kcal) Proteine (g) Llipide (g) Carbohidraţi  (g)
Belyashi 100 g 223 11,0 10,0 23,2
Chebureki 100 g 264 8,9 13,5 26,2
Chifle cu usturoi, ucrainiene 100 g 299 8,6 3,3 58,8
Clătite 100 g 186 5,1 3,1 34,3
Clătite cu brânză 100 g 242 10,1 10,3 27,4
Clătite cu brânză şi smântână 100 g 640 25,8 33,1 55,2
Clătite cu varză 100 g 147 3,2 9,2 15,2
Colţunaşi cu brânză congelaţi 100 g 198 10,9 1,0 36,4
Colţunaşi cu brânză şi cartofi congelaţi 100 g 215 7,2 3,8 37,9
Colţunaşi cu căpşuni congelaţi 100 g 194 4,3 0,8 42,4
Colţunaşi cu carne congelaţi 100 g 255 10,5 8,2 34,8
Colţunaşi cu varză şi ciuperci congelaţi 100 g 209 5,0 5,7 34,5
Colțunași fripți cu varză 100 g 230 5,0 10,5 28,8
Colţunaşi gătiţi 100 g 224 10,0 14,0 14,5
Găluşte  100 g 173 13,2 7,0 13,8
Mâncare de pește cu orez 100 g 206 10,5 4,1 31,8
Pizza cu carne şi verdeţuri 100 g 327 16,1 13,4 36,8
Pizza cu ciuperci şi ceapă 100 g 289 12,0 13,3 32,1

Pizza în versiunea sa originală era o plăcintă coaptă, unsă cu sos de roşii şi presărată cu brânză. Cu timpul, au început să fie adăugate tot felul de adaosuri - mezeluri, ciuperci, măsline, fructe de mare, ananas, cu alte cuvinte - orice. Pizza are propriile sale „versiuni cu legume”.Se face cu roşii, ceapă, măsline, ardei. În pizza cu carne şi mirodenii se găsesc mulţi ioni de sodiu - 338 mg / 100 g, dar în pizza cu ciuperci şi ceapă nu atât de mulţi (doar 300 mg / 100 g).