Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Condimente noi pentru salate de toamnă

Evidenţiază gustul implicit al legumelor proaspete cu ajutorul condimentelor
 
Unii oameni consideră salatele monotone și neinteresante, dar cel mai important motiv din spatele unei atari perspective este lipsa cunoștințelor legate de condimentarea salatelor. Pe lângă sosurile diverse (atât proaspete, cât și gătite pe foc) pe care le poți adăuga pentru a îmbogăți gustul legumelor, există anumite condimente ce adaugă savoare unor asemenea salate.
 
Pe lângă acest aspect, există situații când un anumit condiment intensifică gustul unei anumite legume dacă combinația și cantitățile sunt corecte. Nu te teme să încerci rețete noi în această direcție și vei fi uimită de importanța anumitor condimente în prepararea salatelor de toamnă.
 
Gusturi camuflate în grădina ta. Condimente pe care le poți folosi

Există două tipuri diferite de condimente, dacă luăm în considerare varietatea de salate de toamnă pe care o ai la dispoziție: condimente tipice (busuioc, pătrunjel, coriandru și tarhon) și condimente speciale. Acest articol se referă la a doua categorie:

  • Adaugă o fărâmă de semințe de anason pe salata ta de țelină și efectul va fi aproape instantaneu;
  • Folosește muștar negru și susan negru (ambele în cantități mici) pentru a îmbogăți aproape orice salată de roșii și castraveți;
  • Cicoarea adaugă prospețime salatelor pe bază de ardei, dar poate fi folosită și ca adaos special împreună cu pătrunjelul;
  • Cilantro (frunzele de coriandru) este perfect pentru cartofi, atât gătiți la abur, cât și fierți;

Folosește grăunțele paradisului (măcinate, și în cantitate foarte mică) și frunze de curry (frunzele plantei, nu amestecul!) pe salate de sfeclă roșie.


Rețete care te-ar putea interesa

Sufleu de legume
Sufleu de legume

Un preparat delicios, îmbogățit de gustul legumelor și de cel al brânzei. Perfect pentru un prânz sau cină

4 persoane 30-45 min Mediu
Sărmăluțe cu ciuperci de post și mămăliguță
Sărmăluțe cu ciuperci de post și mămăliguță

Un preparat delicios pentru întreaga familie.

8 persoane 30-45 min Simplu
Salată ușurică de primăvară
Salată ușurică de primăvară

O rețetă extrem de delicioasă!

4 persoane sub 15 min Simplu
Salată cu orez, avocado și porumb
Salată cu orez, avocado și porumb

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

3 persoane 15-30 min Simplu
Condimente noi pentru salate de toamnă
Evidenţiază gustul implicit al legumelor proaspete cu ajutorul condimentelor
 
Unii oameni consideră salatele monotone și neinteresante, dar cel mai important motiv din spatele unei atari perspective este lipsa cunoștințelor legate de condimentarea salatelor. Pe lângă sosurile diverse (atât proaspete, cât și gătite pe foc) pe care le poți adăuga pentru a îmbogăți gustul legumelor, există anumite condimente ce adaugă savoare unor asemenea salate.
 
Pe lângă acest aspect, există situații când un anumit condiment intensifică gustul unei anumite legume dacă combinația și cantitățile sunt corecte. Nu te teme să încerci rețete noi în această direcție și vei fi uimită de importanța anumitor condimente în prepararea salatelor de toamnă.
 
Gusturi camuflate în grădina ta. Condimente pe care le poți folosi

Există două tipuri diferite de condimente, dacă luăm în considerare varietatea de salate de toamnă pe care o ai la dispoziție: condimente tipice (busuioc, pătrunjel, coriandru și tarhon) și condimente speciale. Acest articol se referă la a doua categorie:

  • Adaugă o fărâmă de semințe de anason pe salata ta de țelină și efectul va fi aproape instantaneu;
  • Folosește muștar negru și susan negru (ambele în cantități mici) pentru a îmbogăți aproape orice salată de roșii și castraveți;
  • Cicoarea adaugă prospețime salatelor pe bază de ardei, dar poate fi folosită și ca adaos special împreună cu pătrunjelul;
  • Cilantro (frunzele de coriandru) este perfect pentru cartofi, atât gătiți la abur, cât și fierți;

Folosește grăunțele paradisului (măcinate, și în cantitate foarte mică) și frunze de curry (frunzele plantei, nu amestecul!) pe salate de sfeclă roșie.