Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Condimente noi pentru salate de toamnă

Evidenţiază gustul implicit al legumelor proaspete cu ajutorul condimentelor
 
Unii oameni consideră salatele monotone și neinteresante, dar cel mai important motiv din spatele unei atari perspective este lipsa cunoștințelor legate de condimentarea salatelor. Pe lângă sosurile diverse (atât proaspete, cât și gătite pe foc) pe care le poți adăuga pentru a îmbogăți gustul legumelor, există anumite condimente ce adaugă savoare unor asemenea salate.
 
Pe lângă acest aspect, există situații când un anumit condiment intensifică gustul unei anumite legume dacă combinația și cantitățile sunt corecte. Nu te teme să încerci rețete noi în această direcție și vei fi uimită de importanța anumitor condimente în prepararea salatelor de toamnă.
 
Gusturi camuflate în grădina ta. Condimente pe care le poți folosi

Există două tipuri diferite de condimente, dacă luăm în considerare varietatea de salate de toamnă pe care o ai la dispoziție: condimente tipice (busuioc, pătrunjel, coriandru și tarhon) și condimente speciale. Acest articol se referă la a doua categorie:

  • Adaugă o fărâmă de semințe de anason pe salata ta de țelină și efectul va fi aproape instantaneu;
  • Folosește muștar negru și susan negru (ambele în cantități mici) pentru a îmbogăți aproape orice salată de roșii și castraveți;
  • Cicoarea adaugă prospețime salatelor pe bază de ardei, dar poate fi folosită și ca adaos special împreună cu pătrunjelul;
  • Cilantro (frunzele de coriandru) este perfect pentru cartofi, atât gătiți la abur, cât și fierți;

Folosește grăunțele paradisului (măcinate, și în cantitate foarte mică) și frunze de curry (frunzele plantei, nu amestecul!) pe salate de sfeclă roșie.


Rețete care te-ar putea interesa

Plăcintă cu ciuperci în tigaie
Plăcintă cu ciuperci în tigaie

O rețetă pregătită de Jamila!

3 persoane 15-30 min Mediu
Șnițel de pui cu morcovi tineri
Șnițel de pui cu morcovi tineri

Savoare în farfurie

2 persoane 30-45 min Mediu
Cuisses de grenouilles - pulpe de pui de baltă în sos de vin alb
Cuisses de grenouilles - pulpe de pui de baltă în sos de vin alb

Una dintre cele mai populare rețete ale bucătăriei franceze.

3 persoane peste 45 min Complex
Cremă de mazăre cu prosciutto crocant
Cremă de mazăre cu prosciutto crocant

Un preparat delicios pentru întreaga familie!

2 persoane 30-45 min Mediu
Condimente noi pentru salate de toamnă
Evidenţiază gustul implicit al legumelor proaspete cu ajutorul condimentelor
 
Unii oameni consideră salatele monotone și neinteresante, dar cel mai important motiv din spatele unei atari perspective este lipsa cunoștințelor legate de condimentarea salatelor. Pe lângă sosurile diverse (atât proaspete, cât și gătite pe foc) pe care le poți adăuga pentru a îmbogăți gustul legumelor, există anumite condimente ce adaugă savoare unor asemenea salate.
 
Pe lângă acest aspect, există situații când un anumit condiment intensifică gustul unei anumite legume dacă combinația și cantitățile sunt corecte. Nu te teme să încerci rețete noi în această direcție și vei fi uimită de importanța anumitor condimente în prepararea salatelor de toamnă.
 
Gusturi camuflate în grădina ta. Condimente pe care le poți folosi

Există două tipuri diferite de condimente, dacă luăm în considerare varietatea de salate de toamnă pe care o ai la dispoziție: condimente tipice (busuioc, pătrunjel, coriandru și tarhon) și condimente speciale. Acest articol se referă la a doua categorie:

  • Adaugă o fărâmă de semințe de anason pe salata ta de țelină și efectul va fi aproape instantaneu;
  • Folosește muștar negru și susan negru (ambele în cantități mici) pentru a îmbogăți aproape orice salată de roșii și castraveți;
  • Cicoarea adaugă prospețime salatelor pe bază de ardei, dar poate fi folosită și ca adaos special împreună cu pătrunjelul;
  • Cilantro (frunzele de coriandru) este perfect pentru cartofi, atât gătiți la abur, cât și fierți;

Folosește grăunțele paradisului (măcinate, și în cantitate foarte mică) și frunze de curry (frunzele plantei, nu amestecul!) pe salate de sfeclă roșie.