Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Condimente pentru legume congelate și legume conservate

Condimentarea legumelor este o artă în sine pentru că solicită din partea ta capacitatea de a combina gusturile puternice ale condimentelor și ierburilor proaspete cu natura delicată și subtilă a legumelor. Definirea regulilor generale pe care ar trebui să le folosești este totuși imposibilă, având în vedere că există atât de multe combinații pe care le-ai putea încerca. Dar există o metodă de a învăța mai mult despre condimentarea legumelor, în funcție de felul în care sunt păstrate.

Readu la viață aromele: legume congelate

Iată câteva elemente cheie de care ar trebui să fii conștient când ai de-a face cu legume congelate:

  • Nu le decongela rapid! Acest detaliu este extrem de important, pentru că le poate distruge consistența (de exemplu, fasole verde în bucăți sau mazăre).
  • Legumele congelate se potrivesc la gătit și merg bine cu condimente uscate. Nucșoara și ghimbirul fac minuni, în timp ce piperul alb ar trebui folosit cu moderație.
  • Folosește piper cu lămâie și piper verde în loc de piper negru. Sunt mai subtile și mai florale.

Prospețime în borcane și conserve: legume conservate

Dintre toate tipurile pe care le poți cumpăra, legumele conservate sunt cel mai greu de condimentat. Îți sugerăm:

  • Evită ierburile proaspete dacă legumele conservate nu vor fi fierte.
  • Nu folosi mai mult de două condimente, oricare ar fi felul de mâncare gătit. Dacă păstrezi lucrurile simple, legumele vor avea destul loc să își facă vizibilă aroma.

Folosește cantități moderate de condimente pentru a permite legumelor să își păstreze identitatea.


Rețete care te-ar putea interesa

Brushete cu salată franțuzească
Brushete cu salată franțuzească

O salată sățioasă servită ca bruschete sau bruschete cu salată. Oricum ai numi-o, are un gust delicios!

2 persoane 30-45 min Simplu
Mușchiuleț de porc a la Toscana
Mușchiuleț de porc a la Toscana

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

2 persoane 15-30 min Simplu
Ficăței de pui în vin alb
Ficăței de pui în vin alb

Ficăței de pui înmuiați în lapte, sotați în vin alb și serviți cu castraveți murați!

2 persoane peste 45 min Mediu
Eintopf - carne și legume gătite la oală
Eintopf - carne și legume gătite la oală

Eintopf-ul în limba germană înseamnă " un vas " care, este de fapt, secretul acestui fel de mâncare.

4 persoane peste 45 min Simplu
Condimente pentru legume congelate și legume conservate

Condimentarea legumelor este o artă în sine pentru că solicită din partea ta capacitatea de a combina gusturile puternice ale condimentelor și ierburilor proaspete cu natura delicată și subtilă a legumelor. Definirea regulilor generale pe care ar trebui să le folosești este totuși imposibilă, având în vedere că există atât de multe combinații pe care le-ai putea încerca. Dar există o metodă de a învăța mai mult despre condimentarea legumelor, în funcție de felul în care sunt păstrate.

Readu la viață aromele: legume congelate

Iată câteva elemente cheie de care ar trebui să fii conștient când ai de-a face cu legume congelate:

  • Nu le decongela rapid! Acest detaliu este extrem de important, pentru că le poate distruge consistența (de exemplu, fasole verde în bucăți sau mazăre).
  • Legumele congelate se potrivesc la gătit și merg bine cu condimente uscate. Nucșoara și ghimbirul fac minuni, în timp ce piperul alb ar trebui folosit cu moderație.
  • Folosește piper cu lămâie și piper verde în loc de piper negru. Sunt mai subtile și mai florale.

Prospețime în borcane și conserve: legume conservate

Dintre toate tipurile pe care le poți cumpăra, legumele conservate sunt cel mai greu de condimentat. Îți sugerăm:

  • Evită ierburile proaspete dacă legumele conservate nu vor fi fierte.
  • Nu folosi mai mult de două condimente, oricare ar fi felul de mâncare gătit. Dacă păstrezi lucrurile simple, legumele vor avea destul loc să își facă vizibilă aroma.

Folosește cantități moderate de condimente pentru a permite legumelor să își păstreze identitatea.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.