Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Bucătărie fusion cu legume autohtone și fructe exotice

Poate fi foarte dificil să combini legume autohtone și fructe exotice în amestecuri coerente. Dacă ești interesată în așa ceva, trebuie să reții că bucătăria fusion se construiește în jurul intuiției, întrucât nu au fost elaborate reguli specifice, datorită faptului că combinațiile sunt cât de diverse vrei tu să fie. 

Din această cauză, majoritatea sfaturilor de mai jos sunt specifice; folosește-le ca referință și, după aceea, lasă-ți imaginația să zboare. Limitele bucătăriei fusion sunt practic limitele tale:

  1. Ananas, pere și pepene galben – fă o salată folosind aceste trei ingrediente. Este de preferat să folosești ananas proaspăt, dar și cel din conservă va fi bun (numai nu adăuga tot siropul în amestec). Pentru a o păstra echilibrată, adaugă câte o treime din fiecare. Nu trebuie adaos suplimentar de zahăr, dar poți pune puțin sumac, pentru un gust suplimentar.
  2. Orez cu nucă de cocos și legume: pregătește orezul cu 100 g de nucă de cocos, 100 g de fasole verde, 50 g de roșii și 25 g de ceapă verde. Gustul acestui fel de mâncare este dulce, așa că poți adăuga puțină țelină proaspătă la final; aceasta va ajuta aromele să se amestece mai bine între ele.
  3. Fresh de morcovi și portocale – când pregătești un suc proaspăt de morcovi și portocale, poți adăuga un vârf de cuțit de ghimber ras pentru un gust mai intens și mai adânc. O asemenea băutură este recomandată pentru după-amiezile fierbinți de vară, când suferi de efectele căldurii excesive.

Rețete care te-ar putea interesa

Pasta Fazol, ciorba de fasole în stil adriatic
Pasta Fazol, ciorba de fasole în stil adriatic

Rețeta perfectă pentru un prânz în familie.

4 persoane 30-45 min Mediu
Tocană de legume - carne
Tocană de legume - carne

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

4 persoane 15-30 min Simplu
Lipie mexicana cu sos de iaurt grecesc
Lipie mexicana cu sos de iaurt grecesc

15 minute și gustarea-i gata!

2 persoane 15-30 min Simplu
Buchețele de fasole verde învelite în bacon
Buchețele de fasole verde învelite în bacon

Un preparat special, de savurat cu prietenii sau la masa festivă

2 persoane 30-45 min Simplu
Bucătărie fusion cu legume autohtone și fructe exotice

Poate fi foarte dificil să combini legume autohtone și fructe exotice în amestecuri coerente. Dacă ești interesată în așa ceva, trebuie să reții că bucătăria fusion se construiește în jurul intuiției, întrucât nu au fost elaborate reguli specifice, datorită faptului că combinațiile sunt cât de diverse vrei tu să fie. 

Din această cauză, majoritatea sfaturilor de mai jos sunt specifice; folosește-le ca referință și, după aceea, lasă-ți imaginația să zboare. Limitele bucătăriei fusion sunt practic limitele tale:

  1. Ananas, pere și pepene galben – fă o salată folosind aceste trei ingrediente. Este de preferat să folosești ananas proaspăt, dar și cel din conservă va fi bun (numai nu adăuga tot siropul în amestec). Pentru a o păstra echilibrată, adaugă câte o treime din fiecare. Nu trebuie adaos suplimentar de zahăr, dar poți pune puțin sumac, pentru un gust suplimentar.
  2. Orez cu nucă de cocos și legume: pregătește orezul cu 100 g de nucă de cocos, 100 g de fasole verde, 50 g de roșii și 25 g de ceapă verde. Gustul acestui fel de mâncare este dulce, așa că poți adăuga puțină țelină proaspătă la final; aceasta va ajuta aromele să se amestece mai bine între ele.
  3. Fresh de morcovi și portocale – când pregătești un suc proaspăt de morcovi și portocale, poți adăuga un vârf de cuțit de ghimber ras pentru un gust mai intens și mai adânc. O asemenea băutură este recomandată pentru după-amiezile fierbinți de vară, când suferi de efectele căldurii excesive.
Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.