Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Mâncare sănătoasă: bucătăria japoneză din şi pentru inimă

Bucătăria japoneză

Probabil că japonezii ştiu secretul „până la adânci bătrâneţi”, deoarece oamenii de pe insulă deţin recordul pentru cea mai mare speranţă de viaţă din lume. Cum reușesc? Mâncarea sănătoasă este una dintre factorii majori: peştele, orezul, o mulțime de legume, ceai verde și dulciuri aproape deloc. Toate aceste ingrediente sunt foarte bogate in Omega-3 acizi graşi, care sunt bune pentru inimă. Mâncarea nu este doar mâncare, mâncatul este un ritual: sunt atenți la porția servită şi modul în care este servită, își fac timp pentru a savura aroma mâncării.

Întreaga cultură culinară japoneză este construită pe următorul principiu: „mănâncă micul dejun ca un rege, la prânz ca un prinț și seara ca un cerșetor”. Peștele este de obicei însoțit de orez și o  mare varietate de salate, cum ar fi salata de avocado, salata verde presărată cu semințe de susan, salata de alge sau Gari, un fel de ghimbir murat. Soia, varza, broccoli, ridichi, hrean (wasabi) sunt, de asemenea, feluri de mâncare populare în afară de orezul stereotipic.


Rețete care te-ar putea interesa

Știucă umplută
Știucă umplută

O adevărată experiență culinară!

6 persoane 15-30 min Simplu
Iepure la tavă
Iepure la tavă

Rețete rafinate pentru momente speciale.

6 persoane 30-45 min Simplu
Orez cu fasole în stil caraibean
Orez cu fasole în stil caraibean

Mâncare din Insulele Caraibe.

4 persoane peste 45 min Simplu
Terină de cartofi cu ciuperci Bonduelle
Terină de cartofi cu ciuperci Bonduelle

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

8 persoane peste 45 min Simplu
Mâncare sănătoasă: bucătăria japoneză din şi pentru inimă
Bucătăria japoneză

Probabil că japonezii ştiu secretul „până la adânci bătrâneţi”, deoarece oamenii de pe insulă deţin recordul pentru cea mai mare speranţă de viaţă din lume. Cum reușesc? Mâncarea sănătoasă este una dintre factorii majori: peştele, orezul, o mulțime de legume, ceai verde și dulciuri aproape deloc. Toate aceste ingrediente sunt foarte bogate in Omega-3 acizi graşi, care sunt bune pentru inimă. Mâncarea nu este doar mâncare, mâncatul este un ritual: sunt atenți la porția servită şi modul în care este servită, își fac timp pentru a savura aroma mâncării.

Întreaga cultură culinară japoneză este construită pe următorul principiu: „mănâncă micul dejun ca un rege, la prânz ca un prinț și seara ca un cerșetor”. Peștele este de obicei însoțit de orez și o  mare varietate de salate, cum ar fi salata de avocado, salata verde presărată cu semințe de susan, salata de alge sau Gari, un fel de ghimbir murat. Soia, varza, broccoli, ridichi, hrean (wasabi) sunt, de asemenea, feluri de mâncare populare în afară de orezul stereotipic.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.