1. >Despre noi
  2. >Bonduelle, un Superbrand

Bonduelle a primit pentru a 4-a oară consecutiv statutul de Superbrand pentru ambele categorii la care a fost nominalizat, legume congelate și legume în conserve, în cadrul celei de-a opta ediții Superbrands România. 

Distincția a fost acordată conform votului a 1500 de consumatori prin studiul de piață realizat în 2017 de Ipsos Romania, partener de cercetare în programul Superbrands.Rezultatele Bonduelle:   - Poziția 52 din 370 de câștigători   - Încredere 57   - Leadership 56   - Dinamism 51   - Awareness 81% 

Bonduelle a răspuns criteriilor de evaluare, încredere, leadership și dinamism. Astfel, distincția Superbrands confirmă recunoașterea brandului ca fiind lider, puternic, de calitate, încredere și care se diferențiază.Certificatul ce atestă distincțiile Superbrands primite aici.

Despre Superbrands  Superbrands România face parte din Organizația Internațională Superbrands, o rețea globală ce acoperă mai mult de 80 de țări de pe 4 continente și singura autoritate independentă internațională. 

Superbrands în cifre:   - 30 membri ai Consiliului Superbrands   - 1500 de consumatori care evaluează pe baza calității, fiabilității și distincției   - 370 de branduri câștigătoare

La baza procesului de selecție a fost luată în calcul metodologia aplicată pe plan global, fiind un proces împărțit în 2 etape: în prima parte, membrii Consiliului Superbrands (alcătuit din 30 de lideri de opinie din diverse domenii precum marketing, management, comunicare și branding) au evaluat performanța a 1200 de branduri din 52 de categorii. În etapa a 2-a procesului, 650 de branduri au fost selectate și supuse votului a 1500 de consumatori.  

Programul Superbrands în România înseamnă Calitate, Renume, Leadership și Inovație, Contribuție și Relevanță. Mai precis, Superbrands reprezintă un calificativ acordat brandurilor cu performanțe excepționale. 

Pentru mai multe detalii, accesați www.superbrands-romania.com.Sigla Superbrands Sigla Superbrands poate fi folosită pentru a simboliza "Statutul Superbrands" pe materiale de publicitate și de marketing, pe site-uri web, pe ambalaje, etc. Diverse companii de cercetare au constatat faptul că mai mult de 70% dintre consumatori ar achiziționa produse sau servicii care au sigla Superbrands.

Brandurile cu statut Superbrands primesc o siglă Superbrands și un certificat ca recunoaștere a eforturilor lor excepționale de branding. Sigla poate fi utilizată pe ambalaje și în comunicarea de marketing. 

Despre Bonduelle SuperbrandÎncurajat de convingerea fermă că legumele reprezintă viitorul, Grupul Bonduelle este lider mondial în categoria de legume procesate. Bonduelle deține cel mai înalt grad de conștientizare în România în categoria de legume în conservă și legume congelate și este perceput de consumatori ca un brand rafinat, cu o calitate înaltă a produselor. 

Bonduelle este recunoscut la nivel mondial ca un brand ce-și propune nu doar să atingă noi standarde de excelență, ci să îmbunătățească semnificativ, prin produsele sale, calitatea vieții oamenilor.