Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Rambutanul

 

100g rambutan – 69 kcal

Rambutanul conține calciu, potașiu, sodiu, beta-caroten, vitamina C și vitaminele din grupa B.

O prună cu spini

Fructul este de mărimea unei prune și este acoperit de o coajă tare cu spini moi. Are o culoare purpurie, galbenă sau portocalie cu spini galben-verzui. Pulpa este dulce, suculentă, aromată, revigorantă. Fructele mai acre sunt bune pentru gătit, iar cele dulci se pot consuma proaspete, pulpa seamănând cu strugurii. Rambutanul poate fi folosit în salate, deserturi sau alături de preparate din carne de pui sau porc. Puteți face sucuri, compoturi sau chiar vinuri spumante. Rambutanul este un fruct perisabil și poate fi găsit în cutii.

Sănătate și frumusețe

Fructul așigură vitaminele B12 și C necesare corpului uman. De asemenea, este folosit în industria cosmetica, în special în fabricarea produselor pentru piele.


Rețete care te-ar putea interesa

Tocăniță de ciuperci cu mămăligă
Tocăniță de ciuperci cu mămăligă

O rețetă delicioasă pentru întreaga familie.

4 persoane 15-30 min Simplu
Șalău de Nil cu fasole verde
Șalău de Nil cu fasole verde

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

4 persoane sub 15 min Simplu
Creveți cu legume
Creveți cu legume

Ai poftă de niște delicatese japoneze în seara asta?

3 persoane peste 45 min Complex
Supă minestrone cu broccoli
Supă minestrone cu broccoli

O supă colorată și gustoasă, cu multe legume și puține ingrediente

2 persoane 15-30 min Simplu
Rambutanul
 

100g rambutan – 69 kcal

Rambutanul conține calciu, potașiu, sodiu, beta-caroten, vitamina C și vitaminele din grupa B.

O prună cu spini

Fructul este de mărimea unei prune și este acoperit de o coajă tare cu spini moi. Are o culoare purpurie, galbenă sau portocalie cu spini galben-verzui. Pulpa este dulce, suculentă, aromată, revigorantă. Fructele mai acre sunt bune pentru gătit, iar cele dulci se pot consuma proaspete, pulpa seamănând cu strugurii. Rambutanul poate fi folosit în salate, deserturi sau alături de preparate din carne de pui sau porc. Puteți face sucuri, compoturi sau chiar vinuri spumante. Rambutanul este un fruct perisabil și poate fi găsit în cutii.

Sănătate și frumusețe

Fructul așigură vitaminele B12 și C necesare corpului uman. De asemenea, este folosit în industria cosmetica, în special în fabricarea produselor pentru piele.