Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Rambutanul

 

100g rambutan – 69 kcal

Rambutanul conține calciu, potașiu, sodiu, beta-caroten, vitamina C și vitaminele din grupa B.

O prună cu spini

Fructul este de mărimea unei prune și este acoperit de o coajă tare cu spini moi. Are o culoare purpurie, galbenă sau portocalie cu spini galben-verzui. Pulpa este dulce, suculentă, aromată, revigorantă. Fructele mai acre sunt bune pentru gătit, iar cele dulci se pot consuma proaspete, pulpa seamănând cu strugurii. Rambutanul poate fi folosit în salate, deserturi sau alături de preparate din carne de pui sau porc. Puteți face sucuri, compoturi sau chiar vinuri spumante. Rambutanul este un fruct perisabil și poate fi găsit în cutii.

Sănătate și frumusețe

Fructul așigură vitaminele B12 și C necesare corpului uman. De asemenea, este folosit în industria cosmetica, în special în fabricarea produselor pentru piele.


Rețete care te-ar putea interesa

Supă de ciuperci și pâine prăjită
Supă de ciuperci și pâine prăjită

Gătește ceva ușor pentru masa de prânz: supa de ciuperci și pâine prajită.

3 persoane 30-45 min Mediu
Sarmale de post cu legume în frunze de hrean
Sarmale de post cu legume în frunze de hrean

O rețetă Bonduelle pentru cele mai rafinate gusturi.

10 persoane peste 45 min Simplu
Fasole albă cu cârnați și cimbru
Fasole albă cu cârnați și cimbru

Un preparat delicios pentru întreaga familie

6 persoane 30-45 min Mediu
Piftie cu legume
Piftie cu legume

Un preparat ce nu trebuie să lipsească de la masa de Crăciun, dar într-o formă reinterpretată, vegetariană

2 persoane peste 45 min Mediu
Rambutanul
 

100g rambutan – 69 kcal

Rambutanul conține calciu, potașiu, sodiu, beta-caroten, vitamina C și vitaminele din grupa B.

O prună cu spini

Fructul este de mărimea unei prune și este acoperit de o coajă tare cu spini moi. Are o culoare purpurie, galbenă sau portocalie cu spini galben-verzui. Pulpa este dulce, suculentă, aromată, revigorantă. Fructele mai acre sunt bune pentru gătit, iar cele dulci se pot consuma proaspete, pulpa seamănând cu strugurii. Rambutanul poate fi folosit în salate, deserturi sau alături de preparate din carne de pui sau porc. Puteți face sucuri, compoturi sau chiar vinuri spumante. Rambutanul este un fruct perisabil și poate fi găsit în cutii.

Sănătate și frumusețe

Fructul așigură vitaminele B12 și C necesare corpului uman. De asemenea, este folosit în industria cosmetica, în special în fabricarea produselor pentru piele.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.