Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Rambutanul

 

100g rambutan – 69 kcal

Rambutanul conține calciu, potașiu, sodiu, beta-caroten, vitamina C și vitaminele din grupa B.

O prună cu spini

Fructul este de mărimea unei prune și este acoperit de o coajă tare cu spini moi. Are o culoare purpurie, galbenă sau portocalie cu spini galben-verzui. Pulpa este dulce, suculentă, aromată, revigorantă. Fructele mai acre sunt bune pentru gătit, iar cele dulci se pot consuma proaspete, pulpa seamănând cu strugurii. Rambutanul poate fi folosit în salate, deserturi sau alături de preparate din carne de pui sau porc. Puteți face sucuri, compoturi sau chiar vinuri spumante. Rambutanul este un fruct perisabil și poate fi găsit în cutii.

Sănătate și frumusețe

Fructul așigură vitaminele B12 și C necesare corpului uman. De asemenea, este folosit în industria cosmetica, în special în fabricarea produselor pentru piele.


Rețete care te-ar putea interesa

Canapele cu şuncă şi fasole roşie
Canapele cu şuncă şi fasole roşie

Un aperitiv uşor de pregătit care ne va uimi oaspeţii!

4 persoane sub 15 min Simplu
Pastă hummus - sos cu năut și pastă de susan
Pastă hummus - sos cu năut și pastă de susan

Un aperitiv interesant și savuros.

6 persoane peste 45 min Simplu
Salată cu fasole roșie și spanac
Salată cu fasole roșie și spanac

O salată sățioasă datorită fasolei roșii și a nucilor, completat de aroma dulceagă a bacon-ului

2 persoane 15-30 min Simplu
Pulpă de iepure la grătar cu ciuperci sote
Pulpă de iepure la grătar cu ciuperci sote

Un preparat simplu și delicios pentru întreaga familie.

2 persoane 30-45 min Simplu
Rambutanul
 

100g rambutan – 69 kcal

Rambutanul conține calciu, potașiu, sodiu, beta-caroten, vitamina C și vitaminele din grupa B.

O prună cu spini

Fructul este de mărimea unei prune și este acoperit de o coajă tare cu spini moi. Are o culoare purpurie, galbenă sau portocalie cu spini galben-verzui. Pulpa este dulce, suculentă, aromată, revigorantă. Fructele mai acre sunt bune pentru gătit, iar cele dulci se pot consuma proaspete, pulpa seamănând cu strugurii. Rambutanul poate fi folosit în salate, deserturi sau alături de preparate din carne de pui sau porc. Puteți face sucuri, compoturi sau chiar vinuri spumante. Rambutanul este un fruct perisabil și poate fi găsit în cutii.

Sănătate și frumusețe

Fructul așigură vitaminele B12 și C necesare corpului uman. De asemenea, este folosit în industria cosmetica, în special în fabricarea produselor pentru piele.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.