Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Rambutanul

 

100g rambutan – 69 kcal

Rambutanul conține calciu, potașiu, sodiu, beta-caroten, vitamina C și vitaminele din grupa B.

O prună cu spini

Fructul este de mărimea unei prune și este acoperit de o coajă tare cu spini moi. Are o culoare purpurie, galbenă sau portocalie cu spini galben-verzui. Pulpa este dulce, suculentă, aromată, revigorantă. Fructele mai acre sunt bune pentru gătit, iar cele dulci se pot consuma proaspete, pulpa seamănând cu strugurii. Rambutanul poate fi folosit în salate, deserturi sau alături de preparate din carne de pui sau porc. Puteți face sucuri, compoturi sau chiar vinuri spumante. Rambutanul este un fruct perisabil și poate fi găsit în cutii.

Sănătate și frumusețe

Fructul așigură vitaminele B12 și C necesare corpului uman. De asemenea, este folosit în industria cosmetica, în special în fabricarea produselor pentru piele.


Rețete care te-ar putea interesa

Somon în crustă de mac cu piure de legume
Somon în crustă de mac cu piure de legume

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

2 persoane peste 45 min Simplu
Lecsó - tocană ungurească
Lecsó - tocană ungurească

Pentru o seară relaxată în familie.

3 persoane 30-45 min Simplu
Pui cu legume la tigaie
Pui cu legume la tigaie

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

2 persoane sub 15 min Simplu
Salată de paste cu ton și porumb
Salată de paste cu ton și porumb

Pentru o masă rapidă și sănătoasă, pastele cu ton sunt mereu o alegere bună.

4 persoane 30-45 min Simplu
Rambutanul
 

100g rambutan – 69 kcal

Rambutanul conține calciu, potașiu, sodiu, beta-caroten, vitamina C și vitaminele din grupa B.

O prună cu spini

Fructul este de mărimea unei prune și este acoperit de o coajă tare cu spini moi. Are o culoare purpurie, galbenă sau portocalie cu spini galben-verzui. Pulpa este dulce, suculentă, aromată, revigorantă. Fructele mai acre sunt bune pentru gătit, iar cele dulci se pot consuma proaspete, pulpa seamănând cu strugurii. Rambutanul poate fi folosit în salate, deserturi sau alături de preparate din carne de pui sau porc. Puteți face sucuri, compoturi sau chiar vinuri spumante. Rambutanul este un fruct perisabil și poate fi găsit în cutii.

Sănătate și frumusețe

Fructul așigură vitaminele B12 și C necesare corpului uman. De asemenea, este folosit în industria cosmetica, în special în fabricarea produselor pentru piele.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.