Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Când fierbem și când preparăm la abur?

Fierberea tradițională are loc la 100 °C. Acesta necesită plasarea alimentelor direct în apă clocotindă. Alimentele preparate la abur nu trebuie să intre deloc în contact cu apa și trebuie să stea la cel puțin 6 cm deasupra acesteia. Întregul proces are loc la o temperatură de 120 °C. Spre deosebire de fierberea tradițională, nu trebuie adăugată sare când prepari alimentele la abur, întrucât este foarte ușor să pui mai multă sare decât este nevoie. În schimb, poți folosi ierburi aromatice, proaspete sau uscate. Pentru un gust mai intens, poți pune în apa clocotindă câteva fire de ierburi proaspete sau un cub de vegeta. Legumele fierte sau preparate la abur pot fi folosite în salate, supe sau ca garnitură. După fierbere, poți folosi apa rămasă ca decoct pentru supe și sosuri. Nu e nevoie să folosești decoctul imediat după preparare. Îl poți pune într-un recipient, în frigider, și îl poți folosi ulterior ca bază pentru alte feluri de mâncare. 

Creează-ți propria bază pentru sosuri și supe!

Distrează-te și creează cu:

Secretele preparării prin fierbere sau la abur

Supă de vită de duminică

Supă de cartofi: ghid pentru preparare

 


Rețete care te-ar putea interesa

Terină de legume cu șuncă
Terină de legume cu șuncă

O rețetă Bonduelle pentru cele mai rafinate gusturi.

12 persoane 30-45 min Simplu
Risotto cu ciuperci, roșii deshidratate și rucola
Risotto cu ciuperci, roșii deshidratate și rucola

O rețetă delicioasă, sățioasă și ușor de preparat: un risotto fresh cu ciuperci.

2 persoane 30-45 min Mediu
Spaghete siciliene
Spaghete siciliene

O mâncare specifică bucătăriei italiene.

4 persoane 30-45 min Simplu
Frittata cu calamar și broccoli
Frittata cu calamar și broccoli

O experiență culinară.

6 persoane 15-30 min Simplu
Când fierbem și când preparăm la abur?

Fierberea tradițională are loc la 100 °C. Acesta necesită plasarea alimentelor direct în apă clocotindă. Alimentele preparate la abur nu trebuie să intre deloc în contact cu apa și trebuie să stea la cel puțin 6 cm deasupra acesteia. Întregul proces are loc la o temperatură de 120 °C. Spre deosebire de fierberea tradițională, nu trebuie adăugată sare când prepari alimentele la abur, întrucât este foarte ușor să pui mai multă sare decât este nevoie. În schimb, poți folosi ierburi aromatice, proaspete sau uscate. Pentru un gust mai intens, poți pune în apa clocotindă câteva fire de ierburi proaspete sau un cub de vegeta. Legumele fierte sau preparate la abur pot fi folosite în salate, supe sau ca garnitură. După fierbere, poți folosi apa rămasă ca decoct pentru supe și sosuri. Nu e nevoie să folosești decoctul imediat după preparare. Îl poți pune într-un recipient, în frigider, și îl poți folosi ulterior ca bază pentru alte feluri de mâncare. 

Creează-ți propria bază pentru sosuri și supe!

Distrează-te și creează cu:

Secretele preparării prin fierbere sau la abur

Supă de vită de duminică

Supă de cartofi: ghid pentru preparare

 

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.