Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Fructe carambola izvor de vitamine

 

100g carambola – 31 kcal

Carambola conține magneziu, fier, beta-caroten și vitaminele A, B și C

Fructul stea

Carambola este denumit fructul stea datorită formei sale. După ce este spălat se poate consuma întreg cu pieliță și semințe. Conține o pulpă dulce acrișoară fără fibre. Poate fi păstrat la frigider până la trei săptămâni. Feliat poate fi folosit la ornarea a diverse feluri de mâncare. Fructele pot fi adăugate la salate sau la specialități cu carne sau pește după ce au fost fierte sau prăjite în unt. Variantele mai acrișoare ale fructului pot fi folosite la marinate, sosuri, gemuri sau vinuri. Decojit poate fi confiat sau conservat.

Nu numai fructul

În bucătăria Indiană floarea de carambola este utilizată ca mirodenie, frunzele sunt considerate legume având un gust asemănător cu spanacul.

Potolește setea și ajută la reducerea greutății

Sucul de carambola potolește setea având efect antipiretic (reduce febra). Fructul este bogat în vitamine și minerale fiind recomandat celor ce urmează diete de slăbit.


Rețete care te-ar putea interesa

Paste cu spanac și ouă
Paste cu spanac și ouă

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

4 persoane 15-30 min Simplu
Tocăniță de fasole franțuzească
Tocăniță de fasole franțuzească

Tocăniță tipic bulgărească preparată în fiecare casă.

3 persoane 30-45 min Simplu
Piept de rață glazurat cu miere și ravioli cu ciuperci
Piept de rață glazurat cu miere și ravioli cu ciuperci

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

4 persoane 15-30 min Simplu
Fasole bătută cu dulceață de ceapă albă
Fasole bătută cu dulceață de ceapă albă

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

2 persoane 30-45 min Simplu
Fructe carambola izvor de vitamine
 

100g carambola – 31 kcal

Carambola conține magneziu, fier, beta-caroten și vitaminele A, B și C

Fructul stea

Carambola este denumit fructul stea datorită formei sale. După ce este spălat se poate consuma întreg cu pieliță și semințe. Conține o pulpă dulce acrișoară fără fibre. Poate fi păstrat la frigider până la trei săptămâni. Feliat poate fi folosit la ornarea a diverse feluri de mâncare. Fructele pot fi adăugate la salate sau la specialități cu carne sau pește după ce au fost fierte sau prăjite în unt. Variantele mai acrișoare ale fructului pot fi folosite la marinate, sosuri, gemuri sau vinuri. Decojit poate fi confiat sau conservat.

Nu numai fructul

În bucătăria Indiană floarea de carambola este utilizată ca mirodenie, frunzele sunt considerate legume având un gust asemănător cu spanacul.

Potolește setea și ajută la reducerea greutății

Sucul de carambola potolește setea având efect antipiretic (reduce febra). Fructul este bogat în vitamine și minerale fiind recomandat celor ce urmează diete de slăbit.