Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Fructe carambola izvor de vitamine

 

100g carambola – 31 kcal

Carambola conține magneziu, fier, beta-caroten și vitaminele A, B și C

Fructul stea

Carambola este denumit fructul stea datorită formei sale. După ce este spălat se poate consuma întreg cu pieliță și semințe. Conține o pulpă dulce acrișoară fără fibre. Poate fi păstrat la frigider până la trei săptămâni. Feliat poate fi folosit la ornarea a diverse feluri de mâncare. Fructele pot fi adăugate la salate sau la specialități cu carne sau pește după ce au fost fierte sau prăjite în unt. Variantele mai acrișoare ale fructului pot fi folosite la marinate, sosuri, gemuri sau vinuri. Decojit poate fi confiat sau conservat.

Nu numai fructul

În bucătăria Indiană floarea de carambola este utilizată ca mirodenie, frunzele sunt considerate legume având un gust asemănător cu spanacul.

Potolește setea și ajută la reducerea greutății

Sucul de carambola potolește setea având efect antipiretic (reduce febra). Fructul este bogat în vitamine și minerale fiind recomandat celor ce urmează diete de slăbit.


Rețete care te-ar putea interesa

Broccoli cu carne de vită și tăieței

Broccoli cu carne de vită și tăieței

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

3 persoane 30-45 min Simplu
Somon la grătar cu porumb dulce

Somon la grătar cu porumb dulce

Pentru o nuanță mai intensă a sosului trebuie să alegem un ardei gras roșu aprins.

2 persoane 30-45 min Provocator
Fatta - supă de carne egipteană

Fatta - supă de carne egipteană

O rețetă pentru supa tradițională de carne a creștinilor din Egipt.

4 persoane peste 45 min Provocator
Supă cremă de legume gratinată cu brânză Le Comté

Supă cremă de legume gratinată cu brânză Le Comté

Știi cum arată un bol plin de sănătate?

5 persoane 15-30 min Simplu
Fructe carambola izvor de vitamine
 

100g carambola – 31 kcal

Carambola conține magneziu, fier, beta-caroten și vitaminele A, B și C

Fructul stea

Carambola este denumit fructul stea datorită formei sale. După ce este spălat se poate consuma întreg cu pieliță și semințe. Conține o pulpă dulce acrișoară fără fibre. Poate fi păstrat la frigider până la trei săptămâni. Feliat poate fi folosit la ornarea a diverse feluri de mâncare. Fructele pot fi adăugate la salate sau la specialități cu carne sau pește după ce au fost fierte sau prăjite în unt. Variantele mai acrișoare ale fructului pot fi folosite la marinate, sosuri, gemuri sau vinuri. Decojit poate fi confiat sau conservat.

Nu numai fructul

În bucătăria Indiană floarea de carambola este utilizată ca mirodenie, frunzele sunt considerate legume având un gust asemănător cu spanacul.

Potolește setea și ajută la reducerea greutății

Sucul de carambola potolește setea având efect antipiretic (reduce febra). Fructul este bogat în vitamine și minerale fiind recomandat celor ce urmează diete de slăbit.