Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

La Tomatina – bătaia cu roşii

În Buñol, un mic orăşel aflat lângă Valencia în fiecare an, în ultima zi de miercuri a lunii august are loc la Tomatina – o mare bătaie cu roşii. Aceasta este încheierea unei sărbători care durează o săptămână. În noaptea dinaintea luptei, camioanele cu roşii sunt deja pregătite, iar în jurul orei 11 în ziua următoare acestea sosesc în piaţa centrală a orăşelului. Atunci maeştrii de ceremonie încep o bătălie „sângeroasă” care va dura aproximativ două ore. După bătălie puteţi face o baie în râu, după care veţi putea consuma renumita paella locală, stropind-o cu un magnific vin din regiune.

Rețete care te-ar putea interesa

Supă cremă de mazăre și salată verde
Supă cremă de mazăre și salată verde

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

3 persoane 15-30 min Simplu
Piept de pui la grătar cu "Sombrero"
Piept de pui la grătar cu "Sombrero"

Descoperă aceasta rețetă nouă și interesantă, servită cu salată crocantă delicioasă.

4 persoane peste 45 min Mediu
Mușchiuleț de porc a la Toscana
Mușchiuleț de porc a la Toscana

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

2 persoane 15-30 min Simplu
Ficat de pui cu mazăre Bonduelle
Ficat de pui cu mazăre Bonduelle

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

4 persoane 15-30 min Simplu
La Tomatina – bătaia cu roşii
În Buñol, un mic orăşel aflat lângă Valencia în fiecare an, în ultima zi de miercuri a lunii august are loc la Tomatina – o mare bătaie cu roşii. Aceasta este încheierea unei sărbători care durează o săptămână. În noaptea dinaintea luptei, camioanele cu roşii sunt deja pregătite, iar în jurul orei 11 în ziua următoare acestea sosesc în piaţa centrală a orăşelului. Atunci maeştrii de ceremonie încep o bătălie „sângeroasă” care va dura aproximativ două ore. După bătălie puteţi face o baie în râu, după care veţi putea consuma renumita paella locală, stropind-o cu un magnific vin din regiune.