Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Avantajele gătitului cu legume congelate: legume gustoase Bonduelle

Nu trebuie să fie proaspăt ca să fie gustos; atâta vreme cât le alegi și le gătești cum trebuie, vei putea transforma orice legume congelate în feluri atractive cu legume gustoase. Procesul de producție Bonduelle oferă cele mai înalte standarde de pe piață când vine vorba de legume congelate. Legumele alese pentru congelare sunt culese, de obicei, când sunt coapte – moment când, ca regulă generală – sunt pline de substanțe nutritive. Trei elemente distincte ghidează procesul de producție:

  1. Gust – legumele sunt culese și ambalate cât se poate de repede pentru a păstra gustul natural în produsul finit.
  2. Culoare – ambalarea rapidă și stocarea adecvată păstrează culoarea naturală a legumelor.
  3. Consistență – procedura de congelare se centrează pe menținerea consistenței inițiale a fiecărei legume în parte.

Fă-le și mai gustoase

Trebuie să urmezi câteva reguli (de natură generală) pentru a te asigura că până și cel mai sensibil palat nu va fi capabil să spună dacă legumele au fost sau nu congelate inițial:

  • Folosește apă, chiar dacă nu ai nevoie de legume fierte. Dacă le pui în apă înainte de a le găti, le vei ajuta să își mențină textura fermă.
  • Folosește puține condimente și centrează-te pe acelea care nu obliterează gustul legumelor.
  • Amestecă-le în mâncărurile finale pentru a accentua diferența de gust dintre o legumă și alta.
  • Alege feluri de mâncare cu timpi reduși de gătit pentru legume.

Rețete care te-ar putea interesa

Rulouri din vinete cu mazăre
Rulouri din vinete cu mazăre

Un preparat minunat, ușor de pregătit. Gustul inconfundabil al vinetei se completează de minune cu acela al mazărei dulce

2 persoane 30-45 min Simplu
Fasole galbenă cu sos de gorgonzola
Fasole galbenă cu sos de gorgonzola

Fasole galbenă gata în 3 minute și sos de gorgonzola proaspăt! Un adevărat deliciu!

2 persoane 15-30 min Simplu
Vită cu morcovi și susan
Vită cu morcovi și susan

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

6 persoane 15-30 min Simplu
Broccoli cu cartofi gratinați
Broccoli cu cartofi gratinați

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

6 persoane sub 15 min Simplu
Avantajele gătitului cu legume congelate: legume gustoase Bonduelle

Nu trebuie să fie proaspăt ca să fie gustos; atâta vreme cât le alegi și le gătești cum trebuie, vei putea transforma orice legume congelate în feluri atractive cu legume gustoase. Procesul de producție Bonduelle oferă cele mai înalte standarde de pe piață când vine vorba de legume congelate. Legumele alese pentru congelare sunt culese, de obicei, când sunt coapte – moment când, ca regulă generală – sunt pline de substanțe nutritive. Trei elemente distincte ghidează procesul de producție:

  1. Gust – legumele sunt culese și ambalate cât se poate de repede pentru a păstra gustul natural în produsul finit.
  2. Culoare – ambalarea rapidă și stocarea adecvată păstrează culoarea naturală a legumelor.
  3. Consistență – procedura de congelare se centrează pe menținerea consistenței inițiale a fiecărei legume în parte.

Fă-le și mai gustoase

Trebuie să urmezi câteva reguli (de natură generală) pentru a te asigura că până și cel mai sensibil palat nu va fi capabil să spună dacă legumele au fost sau nu congelate inițial:

  • Folosește apă, chiar dacă nu ai nevoie de legume fierte. Dacă le pui în apă înainte de a le găti, le vei ajuta să își mențină textura fermă.
  • Folosește puține condimente și centrează-te pe acelea care nu obliterează gustul legumelor.
  • Amestecă-le în mâncărurile finale pentru a accentua diferența de gust dintre o legumă și alta.
  • Alege feluri de mâncare cu timpi reduși de gătit pentru legume.