Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Legume, mirodenii și fructe de sezon: Noiembrie

Toamna este un anotimp capricios însă are şi bucuriile ei: culori arămii, temperaturi mai răcoroase, dar perfecte pentru plimbări relaxante, şi multe arome intense care ne ajută uşor, uşor să ne pregătim pentru sezonul rece. 

Aşa cum v-am obişnuit, în fiecare lună albumul lunar Bonduelle poate fi descărcat şi răsfoit de fiecare dată când sunteţi în căutarea unor reţete inedite sau pur şi simplu pentru a descoperi sfaturi utile şi lucruri interesante din fascinanta lume a legumelor, şi nu numai. 

În luna noiembrie ne-am gândit să aducem în prim plan mirodeniile, acele ingrediente mici din bucătăria noastră, dar atât de binefăcătoare pentru corp şi minte. Fie că vorbim de batoane de scorţişoară, de cardamon, cuişoare sau simpaticele steluţe de anason, toate aceste mirodenii nu doar că, adăugate la băuturile noastre preferate, ne ajută să facem faţă cu brio frigului, însă ele au şi proprietăţi de binefacere. 

Legume de sezon: Noiembrie

Ultima lună de toamnă este momentul când vedete sunt diverse legume populare în rândul românilor. Aceasta este luna ideală pentru a găti folosindu-te de ele, pentru că în acest moment al anului sunt cele mai savuroase.

Luna noiembrie vine la pachet cu următoarele legume:

Fructe de sezon: Noiembrie

Nu putem uita nici de fructe. În noiembrie este vârful unor delicii ale toamnei, despre care mulți spun că dă naștere unora dintre cele mai delicioase fructe. La finalul acestui sezon reapar citricele, care sunt o importantă sursă de vitamina C, nutrient necesar pentru a face față dificultăților sezonului rece.

Alte fructe în plin sezon în luna noiembrie sunt:

Mirodeniile de toamnă

Într-un final, sunt și anumite mirodenii care efectiv amintesc imediat de toamnă atunci când sunt mirosite sau gustate. Pe finalul anotimpului este foarte bine să folosim în preparate condimente precum scorțișoară, nucșoară, cuișoare sau ghimbir.

Te invităm să le descoperi în albumul de mai jos. Tot acolo vei descoperi şi o delicioasă şi săţioasă reţetă de ardei umpluţi, perfectă pentru acest sezon. Şi pentru că sportul este important în orice anotimp, îţi propunem câteva exerciţii de tonifiere pe care să le urmezi în lunile friguroase, iar la vară să te bucuri de rezultate. Descarcă chiar acum albumul lunar Bonduelle!


Rețete care te-ar putea interesa

Mâncare de mazăre cu ceapă
Mâncare de mazăre cu ceapă

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

8 persoane sub 15 min Simplu
Salată cu mozzarela și porumb
Salată cu mozzarela și porumb

O rețetă simplă, delicioasă și plină de nutrienți pentru seri călduroase de vară

2 persoane 15-30 min Simplu
Ciorbă de fasole în pâine
Ciorbă de fasole în pâine

Un preparat pe placul tuturor

2 persoane 30-45 min Mediu
Paste negre cu ciuperci și sos roșu
Paste negre cu ciuperci și sos roșu

O rețetă simplă și delicioasă de paste negre cu ciuperci și sos roșu pentru cele mai rafinate gusturi.

4 persoane 15-30 min Simplu
Legume, mirodenii și fructe de sezon: Noiembrie

Toamna este un anotimp capricios însă are şi bucuriile ei: culori arămii, temperaturi mai răcoroase, dar perfecte pentru plimbări relaxante, şi multe arome intense care ne ajută uşor, uşor să ne pregătim pentru sezonul rece. 

Aşa cum v-am obişnuit, în fiecare lună albumul lunar Bonduelle poate fi descărcat şi răsfoit de fiecare dată când sunteţi în căutarea unor reţete inedite sau pur şi simplu pentru a descoperi sfaturi utile şi lucruri interesante din fascinanta lume a legumelor, şi nu numai. 

În luna noiembrie ne-am gândit să aducem în prim plan mirodeniile, acele ingrediente mici din bucătăria noastră, dar atât de binefăcătoare pentru corp şi minte. Fie că vorbim de batoane de scorţişoară, de cardamon, cuişoare sau simpaticele steluţe de anason, toate aceste mirodenii nu doar că, adăugate la băuturile noastre preferate, ne ajută să facem faţă cu brio frigului, însă ele au şi proprietăţi de binefacere. 

Legume de sezon: Noiembrie

Ultima lună de toamnă este momentul când vedete sunt diverse legume populare în rândul românilor. Aceasta este luna ideală pentru a găti folosindu-te de ele, pentru că în acest moment al anului sunt cele mai savuroase.

Luna noiembrie vine la pachet cu următoarele legume:

Fructe de sezon: Noiembrie

Nu putem uita nici de fructe. În noiembrie este vârful unor delicii ale toamnei, despre care mulți spun că dă naștere unora dintre cele mai delicioase fructe. La finalul acestui sezon reapar citricele, care sunt o importantă sursă de vitamina C, nutrient necesar pentru a face față dificultăților sezonului rece.

Alte fructe în plin sezon în luna noiembrie sunt:

Mirodeniile de toamnă

Într-un final, sunt și anumite mirodenii care efectiv amintesc imediat de toamnă atunci când sunt mirosite sau gustate. Pe finalul anotimpului este foarte bine să folosim în preparate condimente precum scorțișoară, nucșoară, cuișoare sau ghimbir.

Te invităm să le descoperi în albumul de mai jos. Tot acolo vei descoperi şi o delicioasă şi săţioasă reţetă de ardei umpluţi, perfectă pentru acest sezon. Şi pentru că sportul este important în orice anotimp, îţi propunem câteva exerciţii de tonifiere pe care să le urmezi în lunile friguroase, iar la vară să te bucuri de rezultate. Descarcă chiar acum albumul lunar Bonduelle!

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.