Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Aer proaspăt, mâncare bună, te simți bine

Mâncare bună
 
În plus, este foarte simplu să pregătești legume la grătar, chiar şi pentru începători.

De ce ai nevoie?

  • Aproape toate legumele pot fi puse la grătar, în special dovlecei, vinete, roşii, ardei, chili, usturoi, praz, ceapă, ciuperci, cartofi dulci şi sparanghel, și nici nu au nevoie de mult timp pe grătar.
  • Porumbul, cartofii, varza, păstărnacul, țelina, morcovii sunt gata în mai puţin timp, dacă sunt fierte în apă înainte a fi puse pe grătar.
Unele legume, cum ar fi ceapa, usturoiul, ardeii grași,nu trebuie curățate înainte de a fi puse pe grătar. În plus, legumele nu au nevoie de condimente, marinare, uleiuri speciale, deoarece grătarul le dă a aromă de nu te vei satura de bucățile divine!

Legume la grătar pot fi preparate în diverse moduri:

  • în aer liber (cărbune sau piatră de lavă),
  • în bucătărie, în cuptor,
  • la grătar sau într-o tigaie.
Mănâncă bine și simte-te bine!

Rețete care te-ar putea interesa

Mâncare de legume la cuptor
Mâncare de legume la cuptor

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

6 persoane 15-30 min Simplu
Ravioli cu brânză și mix de legume
Ravioli cu brânză și mix de legume

Un preparat minunat pentru iubitorii de bucătărie vegetariană

2 persoane 15-30 min Simplu
Mâncărică de mazăre cu carne de pui
Mâncărică de mazăre cu carne de pui

O rețetă simplă pentru o cină rapidă și delicioasă.

6 persoane 30-45 min Simplu
Carne de porc cu Mexicana
Carne de porc cu Mexicana

Excelent pentru momente speciale de familie

4 persoane 30-45 min Complex
Aer proaspăt, mâncare bună, te simți bine
Mâncare bună
 
În plus, este foarte simplu să pregătești legume la grătar, chiar şi pentru începători.

De ce ai nevoie?

  • Aproape toate legumele pot fi puse la grătar, în special dovlecei, vinete, roşii, ardei, chili, usturoi, praz, ceapă, ciuperci, cartofi dulci şi sparanghel, și nici nu au nevoie de mult timp pe grătar.
  • Porumbul, cartofii, varza, păstărnacul, țelina, morcovii sunt gata în mai puţin timp, dacă sunt fierte în apă înainte a fi puse pe grătar.
Unele legume, cum ar fi ceapa, usturoiul, ardeii grași,nu trebuie curățate înainte de a fi puse pe grătar. În plus, legumele nu au nevoie de condimente, marinare, uleiuri speciale, deoarece grătarul le dă a aromă de nu te vei satura de bucățile divine!

Legume la grătar pot fi preparate în diverse moduri:

  • în aer liber (cărbune sau piatră de lavă),
  • în bucătărie, în cuptor,
  • la grătar sau într-o tigaie.
Mănâncă bine și simte-te bine!
Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.