Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Aer proaspăt, mâncare bună, te simți bine

Mâncare bună
 
În plus, este foarte simplu să pregătești legume la grătar, chiar şi pentru începători.

De ce ai nevoie?

  • Aproape toate legumele pot fi puse la grătar, în special dovlecei, vinete, roşii, ardei, chili, usturoi, praz, ceapă, ciuperci, cartofi dulci şi sparanghel, și nici nu au nevoie de mult timp pe grătar.
  • Porumbul, cartofii, varza, păstărnacul, țelina, morcovii sunt gata în mai puţin timp, dacă sunt fierte în apă înainte a fi puse pe grătar.
Unele legume, cum ar fi ceapa, usturoiul, ardeii grași,nu trebuie curățate înainte de a fi puse pe grătar. În plus, legumele nu au nevoie de condimente, marinare, uleiuri speciale, deoarece grătarul le dă a aromă de nu te vei satura de bucățile divine!

Legume la grătar pot fi preparate în diverse moduri:

  • în aer liber (cărbune sau piatră de lavă),
  • în bucătărie, în cuptor,
  • la grătar sau într-o tigaie.
Mănâncă bine și simte-te bine!

Rețete care te-ar putea interesa

Fasole verde cu roșii și mărar
Fasole verde cu roșii și mărar

Un preparat cald de fasole verde cu usturoi și mult mărar! Foarte ușor de preparat și de savurat. Poate fi consumat ca aperitiv sau fel principal.

2 persoane 15-30 min Simplu
Ruladă imperială cu pui și ciuperci
Ruladă imperială cu pui și ciuperci

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

12 persoane 30-45 min Simplu
Supă cremă de broccoli
Supă cremă de broccoli

O rețetă gustoasă și sănătoasă.

4 persoane sub 15 min Simplu
Mușchi de vită pe pat de spanac cremos
Mușchi de vită pe pat de spanac cremos

O rețetă gustoasă, cu mult fier și vitamine!

1 persoane 30-45 min Mediu
Aer proaspăt, mâncare bună, te simți bine
Mâncare bună
 
În plus, este foarte simplu să pregătești legume la grătar, chiar şi pentru începători.

De ce ai nevoie?

  • Aproape toate legumele pot fi puse la grătar, în special dovlecei, vinete, roşii, ardei, chili, usturoi, praz, ceapă, ciuperci, cartofi dulci şi sparanghel, și nici nu au nevoie de mult timp pe grătar.
  • Porumbul, cartofii, varza, păstărnacul, țelina, morcovii sunt gata în mai puţin timp, dacă sunt fierte în apă înainte a fi puse pe grătar.
Unele legume, cum ar fi ceapa, usturoiul, ardeii grași,nu trebuie curățate înainte de a fi puse pe grătar. În plus, legumele nu au nevoie de condimente, marinare, uleiuri speciale, deoarece grătarul le dă a aromă de nu te vei satura de bucățile divine!

Legume la grătar pot fi preparate în diverse moduri:

  • în aer liber (cărbune sau piatră de lavă),
  • în bucătărie, în cuptor,
  • la grătar sau într-o tigaie.
Mănâncă bine și simte-te bine!
Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.