

În plus, este foarte simplu să pregătești legume la grătar, chiar şi pentru începători.
De ce ai nevoie?
- Aproape toate legumele pot fi puse la grătar, în special dovlecei, vinete, roşii, ardei, chili, usturoi, praz, ceapă, ciuperci, cartofi dulci şi sparanghel, și nici nu au nevoie de mult timp pe grătar.
- Porumbul, cartofii, varza, păstărnacul, țelina, morcovii sunt gata în mai puţin timp, dacă sunt fierte în apă înainte a fi puse pe grătar.
Unele legume, cum ar fi ceapa, usturoiul, ardeii grași,nu trebuie curățate înainte de a fi puse pe grătar. În plus, legumele nu au nevoie de condimente, marinare, uleiuri speciale, deoarece grătarul le dă a aromă de nu te vei satura de bucățile divine!
Legume la grătar pot fi preparate în diverse moduri:
- în aer liber (cărbune sau piatră de lavă),
- în bucătărie, în cuptor,
- la grătar sau într-o tigaie.