Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Adăugă crutoane, grâu sau mei pentru un meniu mai impresionant

Legumele congelate reprezintă, cu siguranță, mâncarea favorită a: femeilor care lucrează, bărbaților care lucrează, femeilor în vârstă care se grăbesc să nu piardă următorul episod din serialul TV, bărbaților în vârstă care nu își doresc să piardă timpul în bucătărie, tinerilor, persoanelor care învață elementele esențiale ale gătitului precum și persoanelor cărora le plac experimentele și inovațiile culinare.

Să alegem o mâncare de bază: Risotto cu sos făcut în casă, amestec mexican, amestec hawaiian sau amestec chinezesc și să facem porțiile de legume mai nutritive adăugând:

  1. Crutoane – prăjește în prealabil crutoanele din pâine veche – de care îți place – albă, neagră, de secară, făină integrală, presărată cu condimente, cum ar fi sare, piper, chimen, cimbru, praf de usturoi, curcumă, mentă, oregano, etc. Poți păstra bucățile crocante timp de 2-3 săptămâni într-un borcan mare de sticlă într-un loc uscat. Astfel, vor fi întotdeauna la îndemână.

  2. Înainte de a găti legumele sau cu o zi înainte, fierbe puțin mei, grâu, hrișcă, amaranth sau cușcuș. Poți adăuga 1 lingură de cereale la o porție după gătirea legumelor sau după ce ai luat tigaia de pe aragaz.

  3. Dacă nu ai probleme cu stomacul, poți consuma mai multe fibre prin adăugarea unor semințe zdrobite de in sau susan crud și să presari nuci măcinate proaspăt pentru a avea mai multă energie!


Rețete care te-ar putea interesa

Salată caldă de fasole, ciuperci și tofu cu cuș-cuș
Salată caldă de fasole, ciuperci și tofu cu cuș-cuș

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

1 persoane sub 15 min Simplu
Mazăre cu smântână și felii de șuncă prăjite
Mazăre cu smântână și felii de șuncă prăjite

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

2 persoane sub 15 min Simplu
Souffle cu spanac
Souffle cu spanac

Un souffle delicios care va îmbogăți masa de prânz

4 persoane 30-45 min Simplu
Supă mexicană cu porumb
Supă mexicană cu porumb

Sezonul rece este perfect pentru a „testa” în bucătărie cele mai bune supe. Dacă ești în căutarea unei noi rețete, ce spui de supa mexicană cu porumb?

4 persoane 30-45 min Mediu
Adăugă crutoane, grâu sau mei pentru un meniu mai impresionant

Legumele congelate reprezintă, cu siguranță, mâncarea favorită a: femeilor care lucrează, bărbaților care lucrează, femeilor în vârstă care se grăbesc să nu piardă următorul episod din serialul TV, bărbaților în vârstă care nu își doresc să piardă timpul în bucătărie, tinerilor, persoanelor care învață elementele esențiale ale gătitului precum și persoanelor cărora le plac experimentele și inovațiile culinare.

Să alegem o mâncare de bază: Risotto cu sos făcut în casă, amestec mexican, amestec hawaiian sau amestec chinezesc și să facem porțiile de legume mai nutritive adăugând:

  1. Crutoane – prăjește în prealabil crutoanele din pâine veche – de care îți place – albă, neagră, de secară, făină integrală, presărată cu condimente, cum ar fi sare, piper, chimen, cimbru, praf de usturoi, curcumă, mentă, oregano, etc. Poți păstra bucățile crocante timp de 2-3 săptămâni într-un borcan mare de sticlă într-un loc uscat. Astfel, vor fi întotdeauna la îndemână.

  2. Înainte de a găti legumele sau cu o zi înainte, fierbe puțin mei, grâu, hrișcă, amaranth sau cușcuș. Poți adăuga 1 lingură de cereale la o porție după gătirea legumelor sau după ce ai luat tigaia de pe aragaz.

  3. Dacă nu ai probleme cu stomacul, poți consuma mai multe fibre prin adăugarea unor semințe zdrobite de in sau susan crud și să presari nuci măcinate proaspăt pentru a avea mai multă energie!

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.