1. >Rețete
  2. >Supă cremă de legume verzi

Supă cremă de legume verzi

O supă cremă din legume verzi, hrănitoare si delicioasă! Gustul special este dat de combinatia legumelor cu brânza cheddar și cu boabele de rodie.Perfectă pentru masa de prânz sau pentru o cină rapidă.
Ușor
2 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume pentru supă cremă de legume verzi Bonduelle

500 ml sau 300 ml apă (în funcție de consistența dorintă)

20 g unt

30 g cheddar

crutoane

rodie

sare

piper
Ingrediente pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume pentru supă cremă de legume verzi Bonduelle

500 ml sau 300 ml apă (în funcție de consistența dorintă)

20 g unt

30 g cheddar

crutoane

rodie

sare

piper
  1. Pași 1
    Punem mixul de legume în 500 ml de apă în fierbere și lăsăm 3 minute.
  2. Pași 2
    Adăugăm unt, cheddar ras, sare și piper și cu un blender vertical mixăm bine.
  3. Pași 3
    Înainte de servire presărăm în farfurie crutoane, rodie și puțin cheddar.
Sfaturi în bucătărie
Fără decongelare, punem conținutul într-o oală cu apă cu 500 ml sau cu 300 ml dacă ne dorim o supă mai densă.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Salată asiatică cu orez

    Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un prânz sățios va fi asigurat de gustul fresh al acestei rețete.

  • Salată cu mazăre, măsline și pesto

    Gustul de salată mediteraneană poate fi ușor de reprodus și în bucătăria ta. Mazărea Vapeur Bonduell...

  • Supă cremă de legume verzi cu năut

    O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bog...