1. >Rețete
  2. >Zeljanica - Plăcintă cu spanac

Zeljanica - Plăcintă cu spanac

Plăcintă sârbească cu spanac și brânză proaspătă dulce.
Ușor
5 persoane
60 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
700 g Spanac tocat Bonduelle

500 g aluat pufos de plăcintă

1 ceapă

150 g praz

300 g brânză proaspătă dulce

3 ouă

2 linguri ulei

200 ml. Iaurt
Ingrediente pentru 5 persoane
700 g Spanac tocat Bonduelle

500 g aluat pufos de plăcintă

1 ceapă

150 g praz

300 g brânză proaspătă dulce

3 ouă

2 linguri ulei

200 ml. Iaurt
  1. Pași 1
    Curăță spanacul în apă sărată și apoi clătește-l printr-o sită. Taie ceapa și prazul și frige-le, adaugă spanacul. Amestecă brânza cu ouăle bătute și iaurtul.
  2. Pași 2
    Ia o foaie de aluat pufos de plăcintă și întinde omogen spanacul și umplutura de brânză. Rulează foaia, unge cu ulei o tavă și dă în cuptorul preîncălzit la 180-200 В°C timp de 45 de minute.
  3. Pași 3
    -
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă