Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Zeljanica - Plăcintă cu spanac

Plăcintă sârbească cu spanac și brânză proaspătă dulce.

Pași de preparare

  • Curăță spanacul în apă sărată și apoi clătește-l printr-o sită. Taie ceapa și prazul și frige-le; adaugă spanacul. Amestecă brânza cu ouăle bătute și iaurtul.

  • Ia o foaie de aluat pufos de plăcintă și întinde omogen spanacul și umplutura de brânză. Rulează foaia, unge cu ulei o tavă și dă în cuptorul preîncălzit la 180-200 В°C timp de 45 de minute.

Rețete care te-ar putea interesa

Zeljanica - Plăcintă cu spanac
12 persoane peste 45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 700 g Spanac tocat Bonduelle
  • 500 g aluat pufos de plăcintă
  • 1 ceapă
  • 150 g praz
  • 300 g brânză proaspătă dulce
  • 3 ouă
  • 2 linguri ulei
  • 200 ml. Iaurt
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Curăță spanacul în apă sărată și apoi clătește-l printr-o sită. Taie ceapa și prazul și frige-le; adaugă spanacul. Amestecă brânza cu ouăle bătute și iaurtul.

  • Pasul 2

    Ia o foaie de aluat pufos de plăcintă și întinde omogen spanacul și umplutura de brânză. Rulează foaia, unge cu ulei o tavă și dă în cuptorul preîncălzit la 180-200 В°C timp de 45 de minute.