Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Tocană de fructe de mare cu fasole borlotti și roșii

Surprinde-ți persoana iubită cu o cină specială, o reinterpretare a mâncării de fasole.

Pași de preparare

 • Tăiem legaturile de fenicul și ceapă în bucăți mari și le punem într-o tigaie înaltă, la foc mediu. Adăugăm rozmarin și usturoi, tocate în prealabil.

 • Lăsăm totul să se călească puțin și mai apoi adăugăm vinul și șofranul (sau înlocuitor). Le lăsăm la fiert până scade compoziția. 

 • Adăugăm roșiile în bulion după care adăugăm fasolea. Lăsăm la fiert, adăugăm scoicile și creveții curățați în prealabil până se încorporează și este gata de servire.

Rețete care te-ar putea interesa

Tocană de fructe de mare cu fasole borlotti și roșii
2 persoane 30-45 min Mediu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Tăiem legaturile de fenicul și ceapă în bucăți mari și le punem într-o tigaie înaltă, la foc mediu. Adăugăm rozmarin și usturoi, tocate în prealabil.

 • Pasul 2

  Lăsăm totul să se călească puțin și mai apoi adăugăm vinul și șofranul (sau înlocuitor). Le lăsăm la fiert până scade compoziția. 

 • Pasul 3

  Adăugăm roșiile în bulion după care adăugăm fasolea. Lăsăm la fiert, adăugăm scoicile și creveții curățați în prealabil până se încorporează și este gata de servire.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.