Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Tiramisu - desert italian cu mascarpone
Un tiramisu te pune pe picioare. Contrar aparențelor, nu este greu de preparat. Aduce aminte de pantele înzăpezite ale Dolomiților sau de plajele nisipoase din Sicilia.
Ușor
4 persoane
60 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
100 ml amaretto
60 g brânză mascarpone
6 linguri cafea solubilă
4 gălbenușuri
120 g zahăr pudră
250 g pișcoturi/biscuiți
2 pahare apă
Cacao
Ingrediente pentru 4 persoane
100 ml amaretto
60 g brânză mascarpone
6 linguri cafea solubilă
4 gălbenușuri
120 g zahăr pudră
250 g pișcoturi/biscuiți
2 pahare apă
Cacao
Pași 1
Gălbenușurile se freacă cu zahăr, apoi se adaugă mascarpone și se freacă în continuare până se obține consistența dorită.
Pași 2
Într-un mic bol cu apă dizolvăm cafeaua solubilă, o răcim, adăugăm amaretto și apă fiartă răcită. Se îmbibă pișcotul în punchul astfel pregătit și se pun în vas, alternând straturile cu cremă mascarpone.
Pași 3
Se pune în frigider și se lasă să se așeze.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Ciorbă de fasole albă
Descoperă rețeta de ciorbă cu fasole albă de la Bonduelle, bogată în fibre și proteine, pentru o dietă echilibrată.
Hummus de linte
Un preparat cu specific libanez, ce poate fi servit atât cald, cât și rece, se prepară ușor și rapid...
Salată cu mazăre, măsline și pesto
Gustul de salată mediteraneană poate fi ușor de reprodus și în bucătăria ta. Mazărea Vapeur Bonduell...