Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Tartină cu porumb chilli și ricotta

O rețetă simplă, rapidă și gustoasă.

Pași de preparare

  • Deschidem conserva de porumb chilli, scurgem surplusul de lichid și punem porumbul într-o tigaie sau la microunde.

  • Amestecăm porumbul cald cu ricotta și cu frunzele de baby spanac cu puțină sare și compoziția este gata.

  • Feliile de pâine de secară se prăjesc în toster sau pe grill.

  • Cât sunt încă puțin calde, punem peste ele amestecul de porumb.

  • Se servește imediat.

Rețete care te-ar putea interesa

Tartină cu porumb chilli și ricotta
4 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 conservă (310 g) Porumb dulce boabe Chilli GOLD Bonduelle
  • 1 mână de spanac baby
  • 150 g ricotta
  • Sare după gust
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Deschidem conserva de porumb chilli, scurgem surplusul de lichid și punem porumbul într-o tigaie sau la microunde.

  • Pasul 2

    Amestecăm porumbul cald cu ricotta și cu frunzele de baby spanac cu puțină sare și compoziția este gata.

  • Pasul 3

    Feliile de pâine de secară se prăjesc în toster sau pe grill.

  • Pasul 4

    Cât sunt încă puțin calde, punem peste ele amestecul de porumb.

  • Pasul 5

    Se servește imediat.