Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Tartă cu broccoli fără gluten

O rețetă pregătită de Jamila!

Pași de preparare

  • Într-un bol încăpător punem ouăle, laptele, iaurtul grecesc și amestecăm foarte bine totul. Punem mălaiul, cașcavalul, pătrunjelul tocat, ceapa verde, usturoiul răzuit, sare și piper.

  • Amestecăm și adăugăm broccoli Vapeur Bonduelle, brânza telemea și le incorporăm cu grijă.

  • Turnăm compoziția într-o tavă de tartă cu diametrul de 26 cm și o dăm la cuptor la 180°C, pentru aproximativ o oră. O lăsăm să se răcească pentru cel puțin 50-60 de minute și se poate servi.

  • Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Tartă cu broccoli fără gluten
8 persoane sub 15 min Mediu
INGREDIENTE
  • 400 g Broccoli VAPEUR Bonduelle

  • 250 ml lapte

  • 150 g cașcaval

  • 150 g iaurt grecesc 10% grăsime

  • 100 g brânză telemea

  • 100 g mălai

  • 6 ouă

  • 1 legătură ceapă verde

  • 1 legătură pătrunjel

  • 1 cățel de usturoi

  • Sare

  • Piper

Pași de preparare
  • Pasul 1

    Într-un bol încăpător punem ouăle, laptele, iaurtul grecesc și amestecăm foarte bine totul. Punem mălaiul, cașcavalul, pătrunjelul tocat, ceapa verde, usturoiul răzuit, sare și piper.

  • Pasul 2

    Amestecăm și adăugăm broccoli Vapeur Bonduelle, brânza telemea și le incorporăm cu grijă.

  • Pasul 3

    Turnăm compoziția într-o tavă de tartă cu diametrul de 26 cm și o dăm la cuptor la 180°C, pentru aproximativ o oră. O lăsăm să se răcească pentru cel puțin 50-60 de minute și se poate servi.

  • Pasul 4

    Poftă bună!

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.