Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Tartă cu broccoli fără gluten

O rețetă pregătită de Jamila!

Pași de preparare

  • Într-un bol încăpător punem ouăle, laptele, iaurtul grecesc și amestecăm foarte bine totul. Punem mălaiul, cașcavalul, pătrunjelul tocat, ceapa verde, usturoiul răzuit, sare și piper.

  • Amestecăm și adăugăm broccoli Vapeur Bonduelle, brânza telemea și le incorporăm cu grijă.

  • Turnăm compoziția într-o tavă de tartă cu diametrul de 26 cm și o dăm la cuptor la 180°C, pentru aproximativ o oră. O lăsăm să se răcească pentru cel puțin 50-60 de minute și se poate servi.

  • Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Tartă cu broccoli fără gluten
8 persoane sub 15 min Complex
INGREDIENTE
  • 400 g Broccoli VAPEUR Bonduelle
  • 250 ml lapte
  • 150 g cașcaval
  • 150 g iaurt grecesc 10% grăsime
  • 100 g brânză telemea
  • 100 g mălai
  • 6 ouă
  • 1 legătură ceapă verde
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 cățel de usturoi
  • Sare
  • Piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Într-un bol încăpător punem ouăle, laptele, iaurtul grecesc și amestecăm foarte bine totul. Punem mălaiul, cașcavalul, pătrunjelul tocat, ceapa verde, usturoiul răzuit, sare și piper.

  • Pasul 2

    Amestecăm și adăugăm broccoli Vapeur Bonduelle, brânza telemea și le incorporăm cu grijă.

  • Pasul 3

    Turnăm compoziția într-o tavă de tartă cu diametrul de 26 cm și o dăm la cuptor la 180°C, pentru aproximativ o oră. O lăsăm să se răcească pentru cel puțin 50-60 de minute și se poate servi.

  • Pasul 4

    Poftă bună!