Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Sushi Maki cu orez, alge nori și caviar

O mâncare din bucătăria japoneză care a cucerit lumea.

Pași de preparare

  • Orezul pentru sushi se rulează sub formă de rolă și se unge cu wasabi.

  • Fiecare din aceste role se învelește într-o fâșie de algă, astfel încât alga să depășească orezul cu circa 1 cm.

  • Pe rola de orez se pune o linguriță de caviar.

Rețete care te-ar putea interesa

Sushi Maki cu orez, alge nori și caviar
3 persoane 30-45 min Complex
INGREDIENTE
  • 9 linguri orez sushi
  • 9 fâșii de alge Nori
  • 3 lingurițe icre negre (caviar negru)
  • 3 lingurițe icre roșii (caviar roșu)
  • 3 lingurițe icre galbene (caviar galben)
  • 1 linguriță Wasabi (pastă iute de hrean japonez)
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Orezul pentru sushi se rulează sub formă de rolă și se unge cu wasabi.

  • Pasul 2

    Fiecare din aceste role se învelește într-o fâșie de algă, astfel încât alga să depășească orezul cu circa 1 cm.

  • Pasul 3

    Pe rola de orez se pune o linguriță de caviar.