Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Supă de vită de duminică

Supă din mușchi de vită și legume.

Pași de preparare

  • Spală carnea în apă rece și fierbe-o 10 minute, apoi spal-o iar; așeaz-o într-o oală adâncă și toarnă 3 litri de apă peste ea.
  • Curăță ceapa, spală legumele și taie-le în jumătăți, pe lungime. Adaugă legumele peste carne. Gătește la foc mediu până când carnea devine moale. Adaugă sare și piper când este aproape gata.
  • Încinge puțin ulei într-o tigaie și adaugă două linguri de făină, apoi toarnă 500 ml. de suc de tomate și amestecă cu un tel timp de 5 minute pentru a preveni formarea de bulgări.
  • Când e gata, adaugă puțină sare, un vârf de cuțit de zahăr și un vârf de cuțit de praf de usturoi.

Rețete care te-ar putea interesa

Supă de vită de duminică
4 persoane peste 45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 100 g Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
  • 250 g Conopidă Bonduelle
  • 1 țelină
  • 100 g păstârnac
  • 100 g ceapă
  • 1 kg mușchi de vită
  • Sare
  • Piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Spală carnea în apă rece și fierbe-o 10 minute, apoi spal-o iar; așeaz-o într-o oală adâncă și toarnă 3 litri de apă peste ea.

  • Pasul 2

    Curăță ceapa, spală legumele și taie-le în jumătăți, pe lungime. Adaugă legumele peste carne. Gătește la foc mediu până când carnea devine moale. Adaugă sare și piper când este aproape gata.

  • Pasul 3

    Încinge puțin ulei într-o tigaie și adaugă două linguri de făină, apoi toarnă 500 ml. de suc de tomate și amestecă cu un tel timp de 5 minute pentru a preveni formarea de bulgări.

  • Pasul 4

    Când e gata, adaugă puțină sare, un vârf de cuțit de zahăr și un vârf de cuțit de praf de usturoi.