Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Supă Minestrone cu dovleac

O rețetă de supă minestrone numai bună de servit la prânz

Pași de preparare

  • Tocăm țelina cuburi mici și dovleacul, curățat de coajă, în cuburi mai mari. Tocăm mărunt oregano proaspăt.

  • Într-o cratiță adâncă, adăugăm uleiul de măsline și îl lăsăm să se încingă puțin, preț de 2-3 minute. Adăugăm amestecul Minestrone mix în cratiță, apoi țelina cuburi și călim totul 5-10 min., amestecând din când în când. Adaugăm supa de pui cât să acopere cantitatea liberă din cratiță. Dacă este necesar, mai adaugăm și apă, în funcție de cât de densă dorim supa. Adaugăm chimenul și coriandrul uscate și mai amestecăm totul, timp de un minut.

  • Aducem amestecul din cratiță la fierbere. Apoi adăugăm cuburile de dovleac, punem capac cratiței și mai lăsăm la foc mic pentru 10-15 min, până când dovleacul devine moale.

  • Când dovleacul s-a înmuiat, adăugăm ¾ din cantitatea de oregano și cimbru proaspete, păstrând restul pentru servire. Adăugăm fâșiile de parmezan și mai lăsăm circa 2-3 minute la foc mic, cât să se topească.

  • Servim cu oregano, cimbru proaspete și optional cu parmezan presărat deasupra.

Rețete care te-ar putea interesa

Supă Minestrone cu dovleac
2 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • <p><a href=https://bonduelle.ro/produs/amestec-legume-congelate-minestrone target=_blank rel=noopener><strong>1 pungă (400 g) Amestec de legume Minestrone Mix Bonduelle</strong></a></p>
  • <p>50 g parmezan f&acirc;șii&nbsp;</p>
  • <p>375 ml supă de pui</p>
  • <p>150 g dovleac plăcintar</p>
  • <p>1/2 țelină&nbsp;</p>
  • <p>4 linguri ulei măsline</p>
  • <p>2 lingurițe oregano proaspăt</p>
  • <p>2 lingurițe cimbru proaspat</p>
  • <p>1 linguriță chimen uscat</p>
  • <p>1 linguriță coriandru uscat</p>
  • <p>apă (opțional)</p>
  • <p>sare, piper</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Tocăm țelina cuburi mici și dovleacul, curățat de coajă, în cuburi mai mari. Tocăm mărunt oregano proaspăt.

  • Pasul 2

    Într-o cratiță adâncă, adăugăm uleiul de măsline și îl lăsăm să se încingă puțin, preț de 2-3 minute. Adăugăm amestecul Minestrone mix în cratiță, apoi țelina cuburi și călim totul 5-10 min., amestecând din când în când. Adaugăm supa de pui cât să acopere cantitatea liberă din cratiță. Dacă este necesar, mai adaugăm și apă, în funcție de cât de densă dorim supa. Adaugăm chimenul și coriandrul uscate și mai amestecăm totul, timp de un minut.

  • Pasul 3

    Aducem amestecul din cratiță la fierbere. Apoi adăugăm cuburile de dovleac, punem capac cratiței și mai lăsăm la foc mic pentru 10-15 min, până când dovleacul devine moale.

  • Pasul 4

    Când dovleacul s-a înmuiat, adăugăm ¾ din cantitatea de oregano și cimbru proaspete, păstrând restul pentru servire. Adăugăm fâșiile de parmezan și mai lăsăm circa 2-3 minute la foc mic, cât să se topească.

  • Pasul 5

    Servim cu oregano, cimbru proaspete și optional cu parmezan presărat deasupra.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.