Pași de preparare
-
Tocăm țelina cuburi mici și dovleacul, curățat de coajă, în cuburi mai mari. Tocăm mărunt oregano proaspăt.
-
Într-o cratiță adâncă, adăugăm uleiul de măsline și îl lăsăm să se încingă puțin, preț de 2-3 minute. Adăugăm amestecul Minestrone mix în cratiță, apoi țelina cuburi și călim totul 5-10 min., amestecând din când în când. Adaugăm supa de pui cât să acopere cantitatea liberă din cratiță. Dacă este necesar, mai adaugăm și apă, în funcție de cât de densă dorim supa. Adaugăm chimenul și coriandrul uscate și mai amestecăm totul, timp de un minut.
-
Aducem amestecul din cratiță la fierbere. Apoi adăugăm cuburile de dovleac, punem capac cratiței și mai lăsăm la foc mic pentru 10-15 min, până când dovleacul devine moale.
-
Când dovleacul s-a înmuiat, adăugăm ¾ din cantitatea de oregano și cimbru proaspete, păstrând restul pentru servire. Adăugăm fâșiile de parmezan și mai lăsăm circa 2-3 minute la foc mic, cât să se topească.
-
Servim cu oregano, cimbru proaspete și optional cu parmezan presărat deasupra.