Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Supă de legume și piept de pui

Un preparat ușor de gătit și plin de savoare. Maria Diana Voloseniuc

Pași de preparare

  • Se spală pieptul de pui. Se taie cubulețe. Se pune la fiert în apă cu sare, având grijă să se ia spuma care se formează.
  • După ce este fiert, se adaugă legumele și se mai lasă la fier încă 10 minute.
  • Se adaugă vegeta și se verifică dacă mai trebuie adăugată sare. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Supă de legume și piept de pui
4 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 pungă (400 g) Amestec legume de primăvară pentru supă cu cartofi Bonduelle
  • 100 g Fasole verde fină, întreagă BIO Bonduelle
  • 100 g Fasole galbenă foarte fină, păstăi rotunde, tăiate, VAPEUR Bonduelle
  • 3 litri apă
  • 250 g piept pui
  • 1 ardei roșu
  • 5 g sare de bucătărie
  • 5 g vegeta
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se spală pieptul de pui. Se taie cubulețe. Se pune la fiert în apă cu sare, având grijă să se ia spuma care se formează.

  • Pasul 2

    După ce este fiert, se adaugă legumele și se mai lasă la fier încă 10 minute.

  • Pasul 3

    Se adaugă vegeta și se verifică dacă mai trebuie adăugată sare. Poftă bună!