Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Supă de ciuperci cu vin

Un gust minunat și o aromă interesantă.

Pași de preparare

  • Curățați un praz și tăiați jumătate în inele.

  • Lăsați ciupercile tăiate să se prăjească în uleiul de cocos solid, adăugați praz, puțină sare și vin.

  • Puneți supa de legume peste ciupercile prăjite și cu un mixer vertical, amestecați până devine o compoziție cremoasă, adăugând cremă și tarhon tocat.

Rețete care te-ar putea interesa

Supă de ciuperci cu vin
4 persoane 30-45 min Complex
INGREDIENTE
  • 2 borcane (560g) ciuperci feliate Bonduelle
  • 1 borcan (280g) ciuperci întregi Bonduelle
  • 1 lingură de grăsime de cocos
  • Sare
  • 200 ml. vin alb
  • 200 ml. supă de legume
  • Tarhon după gust
  • 200 ml. smântână
  • 1/2 l supă
  • 1/2 praz
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Curățați un praz și tăiați jumătate în inele.

  • Pasul 2

    Lăsați ciupercile tăiate să se prăjească în uleiul de cocos solid, adăugați praz, puțină sare și vin.

  • Pasul 3

    Puneți supa de legume peste ciupercile prăjite și cu un mixer vertical, amestecați până devine o compoziție cremoasă, adăugând cremă și tarhon tocat.