1. >Rețete
  2. >Supă de ciuperci cu vin

Supă de ciuperci cu vin

Un gust minunat și o aromă interesantă.
Mediu
4 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
2 borcane (560g) ciuperci feliate Bonduelle

1 borcan (280g) ciuperci întregi Bonduelle

1 lingură de grăsime de cocos

Sare

200 ml. vin alb

200 ml. supă de legume

Tarhon după gust

200 ml. smântână

1/2 l supă

1/2 praz
Ingrediente pentru 4 persoane
2 borcane (560g) ciuperci feliate Bonduelle

1 borcan (280g) ciuperci întregi Bonduelle

1 lingură de grăsime de cocos

Sare

200 ml. vin alb

200 ml. supă de legume

Tarhon după gust

200 ml. smântână

1/2 l supă

1/2 praz
  1. Pași 1
    Curățați un praz și tăiați jumătate în inele.
  2. Pași 2
    Lăsați ciupercile tăiate să se prăjească în uleiul de cocos solid, adăugați praz, puțină sare și vin.
  3. Pași 3
    Puneți supa de legume peste ciupercile prăjite și cu un mixer vertical, amestecați până devine o compoziție cremoasă, adăugând cremă și tarhon tocat.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Ardei umpluți cu orez și legume

    Un preparat vegetarian și foarte sățios, potrivit pentru masa de seară!

  • Supă cremă de dovleac și morcov cu crumb...

    O rețetă delicioasă și hrănitoare cu dovleac, acest ingredient senzațional specific toamnei.

  • Sarmale de post cu ciuperci și morcovi

    Yum! Sarmalele noastre iubite pot fi savurate și în altă formulă vegetariană!