Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Supă de borș

Este o supă pregătită pe bază de borș, cu adaos de cârnați, zarzavaturi și condimente.

Pași de preparare

  • Se călește usturoiul și ceapa într-o tigaie.

  • Se fierbe cârnatul în 2 litri de apă, se adaugă zarzavatul tocat și ceapa și usturoiul călite.

  • Când zarzavatul se înmoaie, se adaugă borșul și se fierbe la foc mic.

  • Se adaugă sarea, piperul și maghiranul după gust.

Rețete care te-ar putea interesa

Supă de borș
4 persoane peste 45 min Mediu
INGREDIENTE
  • 1 Morcov tânăr extra-fin Bonduelle
  • 200 g cârnati albi
  • 0.5 l borș
  • 1 pătrunjel
  • 4 cartofi
  • 1 ceapă
  • 4 căței usturoi
  • Sare
  • Piper
  • Măghiran
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se călește usturoiul și ceapa într-o tigaie.

  • Pasul 2

    Se fierbe cârnatul în 2 litri de apă, se adaugă zarzavatul tocat și ceapa și usturoiul călite.

  • Pasul 3

    Când zarzavatul se înmoaie, se adaugă borșul și se fierbe la foc mic.

  • Pasul 4

    Se adaugă sarea, piperul și maghiranul după gust.