Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Supă de borș

Este o supă pregătită pe bază de borș, cu adaos de cârnați, zarzavaturi și condimente.

Pași de preparare

  • Se călește usturoiul și ceapa într-o tigaie.
  • Se fierbe cârnatul în 2 litri de apă, se adaugă zarzavatul tocat și ceapa și usturoiul călite.
  • Când zarzavatul se înmoaie, se adaugă borșul și se fierbe la foc mic.
  • Se adaugă sarea, piperul și maghiranul după gust.

Rețete care te-ar putea interesa

Supă de borș
4 persoane peste 45 min Mediu
INGREDIENTE
  • 1 Morcov tânăr extra-fin Bonduelle
  • 200 g cârnati albi
  • 0.5 l borș
  • 1 pătrunjel
  • 4 cartofi
  • 1 ceapă
  • 4 căței usturoi
  • Sare
  • Piper
  • Măghiran
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se călește usturoiul și ceapa într-o tigaie.

  • Pasul 2

    Se fierbe cârnatul în 2 litri de apă, se adaugă zarzavatul tocat și ceapa și usturoiul călite.

  • Pasul 3

    Când zarzavatul se înmoaie, se adaugă borșul și se fierbe la foc mic.

  • Pasul 4

    Se adaugă sarea, piperul și maghiranul după gust.