Pași de preparare
-
Într-un mini robot de bucătărie punem o conservă de porumb Gold Bonduelle scursă de lichid și mărunțim bine până când porumbul devine pastă.
-
Într-o cratiță încăpătoare punem untul împreună cu uleiul, adăugăm apoi ceapa tocată, tija de apio și gătim legumele până se înmoaie. Răzuim cățeii de usturoi, condimentăm cu boia dulce, sare și piper și adăugăm cartofii.
-
Adăugăm supa de creveți (supa se obține prin fierberea carapacelor creveților cu apă cât să le acopere) și lăsăm să fiarbă pentru aprox.15 min. La nevoie, mai adăugăm apă.
-
Când cartofii sunt gata, adăugăm porumbul mărunțit și porumbul întreg, smântână pentru gătit și lăsăm supa să mai fiarbă 5 min. Adăugăm creveții și crema de brânză și mai fierbem totul pentru încă 2 minute.
-
La final adăugăm pătrunjelul și lăsăm supa sa se răcoreasca puțin înainte de a o servi. Poftă bună!