Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Supă cremă de legume verzi cu parmezan

Descoperă o rețetă simplă și delicioasă de supă cremă de legume verzi cu parmezan ras de la Bonduelle.

Pași de preparare

  • Fierbem amestecul de legume pentru supă cremă de legume verzi în apă timp de 3 minute. Imediat ce îl luăm de pe foc, blenduim legumele, adaugăm smântâna și condimentăm după gust.

  • Fierbem oul timp de 5 minute, de cand începe apa să dea în clocot, îl curățăm de coajă și îl punem peste supa cremă. Servim cu parmezan ras pe deasupra.

Rețete care te-ar putea interesa

Supă cremă de legume verzi cu parmezan
4 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • <p><a href="400%20g%20Amestec%20de%20legume%20pentru%20supă%20cremă%20de%20legume%20verzi%20BONDUELLE" target="_blank" rel="noopener">400 g Amestec de legume pentru supă cremă de legume verzi BONDUELLE</a></p>
  • <p>500 ml apă (poate varia &icirc;n funcție de consistența dorită)</p> <p>&nbsp;</p>
  • <p>1 ou fiert</p>
  • <p>40 g sm&acirc;nt&acirc;nă</p>
  • <p>50 g parmezan ras</p>
  • <p>Sare</p>
  • <p>Piper roșu boabe</p>
  • <p>Piper negru</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Fierbem amestecul de legume pentru supă cremă de legume verzi în apă timp de 3 minute. Imediat ce îl luăm de pe foc, blenduim legumele, adaugăm smântâna și condimentăm după gust.

  • Pasul 2

    Fierbem oul timp de 5 minute, de cand începe apa să dea în clocot, îl curățăm de coajă și îl punem peste supa cremă. Servim cu parmezan ras pe deasupra.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.