1. >Rețete
  2. >Supă cremă de conopidă

Supă cremă de conopidă

O supă cremă sățioasă și gustoasă, bogată în vitamine. Combinația de legume cu parmezan și merișoarele dulci-acrișoare este inedită.
Ușor
2 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume pentru supă cremă de conopidă Bonduelle

500 ml sau 300 ml apă (în funcție de consistența dorintă)

50 ml smantână 32% grăsime

30 g parmezan ras

crutoane

câteva merișoare confiate

susan alb și negru

sare

piper
Ingrediente pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume pentru supă cremă de conopidă Bonduelle

500 ml sau 300 ml apă (în funcție de consistența dorintă)

50 ml smantână 32% grăsime

30 g parmezan ras

crutoane

câteva merișoare confiate

susan alb și negru

sare

piper
  1. Pași 1
    Punem mixul de legume în 500 ml de apă în fierbere și lăsăm 3 minute.
  2. Pași 2
    Punem smântâna în cratiță, peste legumele fierte, adaugăm parmezanul, sarea și piperul și mixăm bine cu un blender vertical.
  3. Pași 3
    Înainte de servire presărăm parmezan, merișoare, susan alb și negru în farfurie.
Sfaturi în bucătărie
Fără decongelare, punem conținutul într-o oală cu apă cu 500 ml sau cu 300 ml dacă ne dorim o supă mai densă.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Salată cu fasole verde, conopidă, morcov...

    O viață sănătoasă alături de o salată delicioasă!

  • Supa cremă de conopidă coaptă cu ciuperc...

    O nouă abordare a rețetei obișnuite de supă cremă. Gustul legumelor coapte va fi pe placul tuturor p...

  • Supă de vită de duminică

    Supă din mușchi de vită și legume.