1. >Rețete
  2. >Fatta - supă de carne egipteană

Fatta - supă de carne egipteană

O rețetă pentru supa tradițională de carne a creștinilor din Egipt.
Dificil
4 persoane
150 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 4 persoane
500 g. carne de vită/miel

Ceapă

3 linguri cu unt

5 căței de usturoi

1 lingură cu oțet

1 boabă de cardamom

Sare

2 pahare cu orez fiert

Crutoane

Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
500 g. carne de vită/miel

Ceapă

3 linguri cu unt

5 căței de usturoi

1 lingură cu oțet

1 boabă de cardamom

Sare

2 pahare cu orez fiert

Crutoane

Piper
  1. Pași 1
    Carnea se fierbe împreună cu felii de ceapă și condimente. Când carnea devine moale, se strecoară, fiertura se trece într-un castron și se pune la o parte.
  2. Pași 2
    Se încing două linguri de unt, se frige carnea și apoi se ține la cald. Se caramelizează usturoiul în unt fierbinte.
  3. Pași 3
    La fiertură se adaugă carnea, oțetul, usturoiul, apoi se aduce la fierbere și se condimentează.
  4. Pași 4
    Se adaugă orezul și se încălzește.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Ciorbă de fasole albă

    Descoperă rețeta de ciorbă cu fasole albă de la Bonduelle, bogată în fibre și proteine, pentru o dietă echilibrată.

  • Couscous crocant cu șofran și mazăre

    O nouă interpretare a ingredientului oriental, couscous, își poate face apariția și în bucătăria ta....

  • Creveți Teriyaki cu broccoli și conopidă

    Bucătăria asiatică te va surprinde din nou cu o rețetă simplă și gustoasă. Te invităm să încerci mix...