Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Fatta - supă de carne egipteană

O rețetă pentru supa tradițională de carne a creștinilor din Egipt.

Pași de preparare

  • Carnea se fierbe împreună cu felii de ceapă și condimente. Când carnea devine moale, se strecoară, fiertura se trece într-un castron și se pune la o parte.
  • Se încing două linguri de unt, se frige carnea și apoi se ține la cald. Se caramelizează usturoiul în unt fierbinte.
  • La fiertură se adaugă carnea, oțetul, usturoiul, apoi se aduce la fierbere și se condimentează.
  • Se adaugă orezul și se încălzește.

Rețete care te-ar putea interesa

Fatta - supă de carne egipteană
4 persoane peste 45 min Complex
INGREDIENTE
  • 500 g. carne de vită/miel
  • Ceapă
  • 3 linguri cu unt
  • 5 căței de usturoi
  • 1 lingură cu oțet
  • 1 boabă de cardamom
  • Sare
  • 2 pahare cu orez fiert
  • Crutoane
  • Piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Carnea se fierbe împreună cu felii de ceapă și condimente. Când carnea devine moale, se strecoară, fiertura se trece într-un castron și se pune la o parte.

  • Pasul 2

    Se încing două linguri de unt, se frige carnea și apoi se ține la cald. Se caramelizează usturoiul în unt fierbinte.

  • Pasul 3

    La fiertură se adaugă carnea, oțetul, usturoiul, apoi se aduce la fierbere și se condimentează.

  • Pasul 4

    Se adaugă orezul și se încălzește.