Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Spanac cu iaurt și porumb

Gustos și ușor de făcut. Bonduelle

Pași de preparare

  • Punem strecurătoarea deasupra unui bol. În strecurătoare așezăm un prosop de bucătărie curat în care turnăm iaurtul. Lăsăm să se scurgă zeama 1-2 ore

  • Rupem codițele spanacului după care spălăm bine frunzele în apă rece de mai multe ori schimbând mereu apa le scurgem și le tăiem în fâșii subțiri.

  • Încingem uleiul într-o cratiță apoi punem usturoiul pisat. Amestecăm puțin și adăugăm spanacul. Se călește amestecând și scuturând cratița 4-5 min până când spanacul se rupe ușor. Lăsăm să se răcească după care îl pasăm și îl punem într-un castron.

Rețete care te-ar putea interesa

Spanac cu iaurt și porumb
4 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/boabe-porumb-congelate">500 g Spanac tocat Bonduelle</a></p>
  • <p>4 linguri Porumb dulce boabe Bonduelle</p>
  • <p>3 linguri ulei (poate fi și de măsline)</p>
  • <p>4 căței usturoi</p>
  • <p>Sare</p>
  • <p>Piper negru măcinat</p>
  • <p>450 g iaurt natur</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Punem strecurătoarea deasupra unui bol. În strecurătoare așezăm un prosop de bucătărie curat în care turnăm iaurtul. Lăsăm să se scurgă zeama 1-2 ore

  • Pasul 2

    Rupem codițele spanacului după care spălăm bine frunzele în apă rece de mai multe ori schimbând mereu apa le scurgem și le tăiem în fâșii subțiri.

  • Pasul 3

    Încingem uleiul într-o cratiță apoi punem usturoiul pisat. Amestecăm puțin și adăugăm spanacul. Se călește amestecând și scuturând cratița 4-5 min până când spanacul se rupe ușor. Lăsăm să se răcească după care îl pasăm și îl punem într-un castron.