1. >Rețete
  2. >Spanac cu iaurt și porumb

Spanac cu iaurt și porumb

Gustos și ușor de făcut.
Ușor
4 persoane
36 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
500 g Spanac tocat Bonduelle

4 linguri Porumb dulce boabe Bonduelle

3 linguri ulei (poate fi și de măsline)

4 căței usturoi

Sare

Piper negru măcinat

450 g iaurt natur
Ingrediente pentru 4 persoane
500 g Spanac tocat Bonduelle

4 linguri Porumb dulce boabe Bonduelle

3 linguri ulei (poate fi și de măsline)

4 căței usturoi

Sare

Piper negru măcinat

450 g iaurt natur
  1. Pași 1
    Punem strecurătoarea deasupra unui bol. În strecurătoare așezăm un prosop de bucătărie curat în care turnăm iaurtul. Lăsăm să se scurgă zeama 1-2 ore
  2. Pași 2
    Rupem codițele spanacului după care spălăm bine frunzele în apă rece de mai multe ori schimbând mereu apa le scurgem și le tăiem în fâșii subțiri.
  3. Pași 3
    Încingem uleiul într-o cratiță apoi punem usturoiul pisat. Amestecăm puțin și adăugăm spanacul. Se călește amestecând și scuturând cratița 4-5 min până când spanacul se rupe ușor. Lăsăm să se răcească după care îl pasăm și îl punem într-un castron.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Orez cu legume și carne

    O rețetă gustoasă, practică și sățioasă, ușor de preparat atât pentru mesele de prânz, cât și pentru cină.

  • Omletă cu legume și șuncă

    Un mic dejun consistent și gustos!

  • Rulouri cu ton și porumb

    Descopera reteta de rulouri cu ton și porumb!