Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Spanac cremos cu ou

O rețetă pregătită de Jamila!

Pași de preparare

  • Punem spanacul frunză cu frunză Bonduelle într-o strecurătoare și-l lăsăm să se decongeleze la temperatura camerei. După ce s-a decongelat, îl scurgem de apă și-l tocăm mărunt cu un cuțit.

  • Într-o tigaie preîncălzită punem uleiul, ceapa, sare și piper. Adăugăm puțină apă și gătim ceapa pentru 5-7 minute. Răzuim usturoiul și mai gătim totul pentru 30 de secunde.

  • Adăugăm spanacul tocat, crema de brânză și mai gătim pentru maximum 2-3 minute. Dacă e nevoie, mai adăugăm puțină apă.

  • Servim spanacul cu un ou prăjit deasupra. Pofă bună

Rețete care te-ar putea interesa

Spanac cremos cu ou
4 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 750 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle
  • 200 g cremă de brânză
  • 1 ceapă tocată mărunt
  • 3 căței de usturoi
  • 3 linguri ulei
  • Sare
  • Piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Punem spanacul frunză cu frunză Bonduelle într-o strecurătoare și-l lăsăm să se decongeleze la temperatura camerei. După ce s-a decongelat, îl scurgem de apă și-l tocăm mărunt cu un cuțit.

  • Pasul 2

    Într-o tigaie preîncălzită punem uleiul, ceapa, sare și piper. Adăugăm puțină apă și gătim ceapa pentru 5-7 minute. Răzuim usturoiul și mai gătim totul pentru 30 de secunde.

  • Pasul 3

    Adăugăm spanacul tocat, crema de brânză și mai gătim pentru maximum 2-3 minute. Dacă e nevoie, mai adăugăm puțină apă.

  • Pasul 4

    Servim spanacul cu un ou prăjit deasupra. Pofă bună