1. >Rețete
  2. >Spaghete siciliene

Spaghete siciliene

Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
4 persoane
30 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 4 persoane
500 g spaghete

4 roșii

100 g ton în ulei

1/2 legătură pătrunjel verde

Coaja de la o jumătate de lămâie, rasă

4 linguri ulei

Piper

Sare
Ingrediente pentru 4 persoane
500 g spaghete

4 roșii

100 g ton în ulei

1/2 legătură pătrunjel verde

Coaja de la o jumătate de lămâie, rasă

4 linguri ulei

Piper

Sare
  1. Pași 1
    Macaroanele se fierb al dente
  2. Pași 2
    Roșiile se spală, se opăresc, se cojesc, se taie bucăți și se înlătură semințele. Usturoiul se curăță și se strivește. Pătrunjelul se spală și se toacă mărunt.В
  3. Pași 3
    Se înlătură excesul de ulei de pe ton, apoi se taie peștele în bucățele.
  4. Pași 4
    Pe tigaia încinsă se prăjește usturoiul, apoi se adaugă tonul, roșiile și un pic de piper. Se prăjește pe foc mic timp de vreo 10 minute.В
  5. Pași 5
    Se adaugă macaroanele fierte și se prăjesc la foc mic timp de 4 minute, apoi se amestecă bine.В
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Mâncare de fasole albă cu ciolan

    Bucură-te de magia sărbătorilor de iarnă cu o rețetă tradițională, bogată în fibre și proteine, pentru o dietă echilibrată.

  • Hummus de linte

    Un preparat cu specific libanez, ce poate fi servit atât cald, cât și rece, se prepară ușor și rapid...

  • Salată cu mazăre, măsline și pesto

    Gustul de salată mediteraneană poate fi ușor de reprodus și în bucătăria ta. Mazărea Vapeur Bonduell...