Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Spaghete siciliene
Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
4 persoane
30 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 4 persoane
500 g spaghete
4 roșii
100 g ton în ulei
1/2 legătură pătrunjel verde
Coaja de la o jumătate de lămâie, rasă
4 linguri ulei
Piper
Sare
Ingrediente pentru 4 persoane
500 g spaghete
4 roșii
100 g ton în ulei
1/2 legătură pătrunjel verde
Coaja de la o jumătate de lămâie, rasă
4 linguri ulei
Piper
Sare
Pași 1
Macaroanele se fierb al dente
Pași 2
Roșiile se spală, se opăresc, se cojesc, se taie bucăți și se înlătură semințele. Usturoiul se curăță și se strivește. Pătrunjelul se spală și se toacă mărunt.В
Pași 3
Se înlătură excesul de ulei de pe ton, apoi se taie peștele în bucățele.
Pași 4
Pe tigaia încinsă se prăjește usturoiul, apoi se adaugă tonul, roșiile și un pic de piper. Se prăjește pe foc mic timp de vreo 10 minute.В
Pași 5
Se adaugă macaroanele fierte și se prăjesc la foc mic timp de 4 minute, apoi se amestecă bine.В
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Mâncare de fasole albă cu ciolan
Bucură-te de magia sărbătorilor de iarnă cu o rețetă tradițională, bogată în fibre și proteine, pentru o dietă echilibrată.
Hummus de linte
Un preparat cu specific libanez, ce poate fi servit atât cald, cât și rece, se prepară ușor și rapid...
Salată cu mazăre, măsline și pesto
Gustul de salată mediteraneană poate fi ușor de reprodus și în bucătăria ta. Mazărea Vapeur Bonduell...