Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Sos Tahina - sos de susan
Un sos foarte popular în bucătăriile țărilor arabe. Sos tahina - 'pastă de susan', poate alătura cu succes diferite salate, cudități .Bonduelle
Ușor
4 persoane
10 Minute
Ieftin
Ingrediente
pentru 4 persoane
2 linguri cu suc de lămâie
1 sos de susan
1 cățel de usturoi
1 lingură cu apă
Sare
Ingrediente pentru 4 persoane
2 linguri cu suc de lămâie
1 sos de susan
1 cățel de usturoi
1 lingură cu apă
Sare
Pași 1
Usturoi curățat, clătit și strivit în sare.
Pași 2
Sosul tahina se amestecă bine. Apoi se trece într-un castron, se adaugă usturoi și se amestecă bine. Se adaugă sucul de lămâie încet, până se schimbă culoarea și consistența pastei. Se adaugă apă.
Pași 3
Sosul trebuie să aibă un gust puternic de lămâie și maioneza să fie consistentă.
Pași 4
Se poate adăuga chimen și oțet. Sosul tahina se servește în castroane întinse, ornate cu frunze de pătrunjel tocate.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Salată cu fasole în trei culori
Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.
Salată cu mazăre, măsline și pesto
Gustul de salată mediteraneană poate fi ușor de reprodus și în bucătăria ta. Mazărea Vapeur Bonduell...
Hummus de linte
Un preparat cu specific libanez, ce poate fi servit atât cald, cât și rece, se prepară ușor și rapid...