Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Sos Tahina - sos de susan

Un sos foarte popular în bucătăriile țărilor arabe. Sos tahina - "pastă de susan", poate alătura cu succes diferite salate, cudități .Bonduelle

Pași de preparare

  • Usturoi curățat, clătit și strivit în sare.

  • Sosul tahina se amestecă bine. Apoi se trece într-un castron, se adaugă usturoi și se amestecă bine. Se adaugă sucul de lămâie încet, până se schimbă culoarea și consistența pastei. Se adaugă apă.

  • Sosul trebuie să aibă un gust puternic de lămâie și maioneza să fie consistentă.

  • Se poate adăuga chimen și oțet. Sosul tahina se servește în castroane întinse, ornate cu frunze de pătrunjel tocate.

Rețete care te-ar putea interesa

Sos Tahina - sos de susan
4 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • 2 linguri cu suc de lămâie
  • 1 sos de susan
  • 1 cățel de usturoi
  • 1 lingură cu apă
  • Sare
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Usturoi curățat, clătit și strivit în sare.

  • Pasul 2

    Sosul tahina se amestecă bine. Apoi se trece într-un castron, se adaugă usturoi și se amestecă bine. Se adaugă sucul de lămâie încet, până se schimbă culoarea și consistența pastei. Se adaugă apă.

  • Pasul 3

    Sosul trebuie să aibă un gust puternic de lămâie și maioneza să fie consistentă.

  • Pasul 4

    Se poate adăuga chimen și oțet. Sosul tahina se servește în castroane întinse, ornate cu frunze de pătrunjel tocate.