Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Somon cu wasabi

Ai poftă de niște delicatese japoneze în seara asta?

Pași de preparare

  • Se pun fileurile la marinată compusă din: uleiul de susan, ghimbirul, sosul de soia, 1 linguriță wasabi.
  • Se varsă într-o pungă de plastic tare, apoi se adaugă fileurile. Se închide pungă și se marinează peștele 4-6 min și se întoarce punga frecvent.
  • Se scoate peștele iar marinata se păstrează pentru prăjire. Se combină maioneza cu 1 linguriță de wasabi și cu arpagicul.
  • La foc mediu se încălzește tigaia, se aranjează peștele cu marinata și se prăjește 3-5 min.

Rețete care te-ar putea interesa

Somon cu wasabi
4 persoane peste 45 min Mediu
INGREDIENTE
  • 4 fileuri de somon
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 lingurițe Wasabi
  • 1 pahar maioneză
  • 2 linguri arpagic proaspăt, tocat
  • 1 linguriță ghimbir măcinat
  • 1 linguriță ulei de susan
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se pun fileurile la marinată compusă din: uleiul de susan, ghimbirul, sosul de soia, 1 linguriță wasabi.

  • Pasul 2

    Se varsă într-o pungă de plastic tare, apoi se adaugă fileurile. Se închide pungă și se marinează peștele 4-6 min și se întoarce punga frecvent.

  • Pasul 3

    Se scoate peștele iar marinata se păstrează pentru prăjire. Se combină maioneza cu 1 linguriță de wasabi și cu arpagicul.

  • Pasul 4

    La foc mediu se încălzește tigaia, se aranjează peștele cu marinata și se prăjește 3-5 min.