Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Somon cu alune în stil evreiesc

Un gust deosebit.

Pași de preparare

  • Într-o farfurie adâncă se bat ouăle cu o lingură de apă

  • Într-o farfurie separată se amestecă pesmetul, condimentele și alunele

  • Fileurile de somon se înmoaie în cele două ouă bătute, apoi în amestecul din pesmet, condimente și alune.

  • Astfel preparate, se coc în cuptorul încălzit în prealabil la temperatura de 200 C timp de circa 12 min. până când capătă o culoare maronie.

Rețete care te-ar putea interesa

Somon cu alune în stil evreiesc
2 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 700 g file de somon
  • 2 ouă
  • 1 pahar pesmet
  • 1/2 linguriță pătrunjel uscat
  • 1 linguriță cimbrișor
  • 1 linguriță ardei
  • 1/2 linguriță piper măcinat
  • 1 linguriță busuioc
  • 1/2 pahar alune tocate fin
  • Lămâie
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Într-o farfurie adâncă se bat ouăle cu o lingură de apă

  • Pasul 2

    Într-o farfurie separată se amestecă pesmetul, condimentele și alunele

  • Pasul 3

    Fileurile de somon se înmoaie în cele două ouă bătute, apoi în amestecul din pesmet, condimente și alune.

  • Pasul 4

    Astfel preparate, se coc în cuptorul încălzit în prealabil la temperatura de 200 C timp de circa 12 min. până când capătă o culoare maronie.