Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Salată ușurică de primăvară

O rețetă extrem de delicioasă!

Pași de preparare

 • Legumele Spring Mix Vapeur se fierb cu grijă, pentru cel mult 3 minute. Imediat după aceasta, ele se răcesc în apă cu gheață timp de 10-15 secunde, apoi se scurg bine și se așază pe un prosop de bucătărie sau pe un șervețel absorbant.

 • Ceapa verde curățată se taie rondele fine. Alegem numai frunzele de baby spanac proaspete. Miezul de nucă se rumenește într-o tigaie uscată până capătă o culoare aurie și devine crocant, apoi se lasă la răcit. Pătrunjelul se spală și se taie grosier.

 • Toate legumele se amestecă cu grijă într-un bol încăpător și se potrivește totul cu sare și piper. La final se adaugă dressingul Thousand Island și presărăm pe deasupra, în ploaie, pătrunjelul tocat.

Rețete care te-ar putea interesa

Salată ușurică de primăvară
4 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Legumele Spring Mix Vapeur se fierb cu grijă, pentru cel mult 3 minute. Imediat după aceasta, ele se răcesc în apă cu gheață timp de 10-15 secunde, apoi se scurg bine și se așază pe un prosop de bucătărie sau pe un șervețel absorbant.

 • Pasul 2

  Ceapa verde curățată se taie rondele fine. Alegem numai frunzele de baby spanac proaspete. Miezul de nucă se rumenește într-o tigaie uscată până capătă o culoare aurie și devine crocant, apoi se lasă la răcit. Pătrunjelul se spală și se taie grosier.

 • Pasul 3

  Toate legumele se amestecă cu grijă într-un bol încăpător și se potrivește totul cu sare și piper. La final se adaugă dressingul Thousand Island și presărăm pe deasupra, în ploaie, pătrunjelul tocat.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.