Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Salată ușurică de primăvară

O rețetă extrem de delicioasă!

Pași de preparare

  • Legumele Spring Mix Vapeur se fierb cu grijă, pentru cel mult 3 minute. Imediat după aceasta, ele se răcesc în apă cu gheață timp de 10-15 secunde, apoi se scurg bine și se așază pe un prosop de bucătărie sau pe un șervețel absorbant.

  • Ceapa verde curățată se taie rondele fine. Alegem numai frunzele de baby spanac proaspete. Miezul de nucă se rumenește într-o tigaie uscată până capătă o culoare aurie și devine crocant, apoi se lasă la răcit. Pătrunjelul se spală și se taie grosier.

  • Toate legumele se amestecă cu grijă într-un bol încăpător și se potrivește totul cu sare și piper. La final se adaugă dressingul Thousand Island și presărăm pe deasupra, în ploaie, pătrunjelul tocat.

Rețete care te-ar putea interesa

Salată ușurică de primăvară
4 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/amestec-legume-primavara-vapeur">1 pungă (400 g) Amestec de legume Spring Mix Vapeur Bonduelle</a></p>
  • <p>2 fire ceapă verde</p>
  • <p>200 ml. dressing Thousand Island</p>
  • <p>200 g baby spanac</p>
  • <p>50 g miez de nucă</p>
  • <p>1 legătură pătrunjel</p>
  • <p>Sare</p>
  • <p>Piper</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Legumele Spring Mix Vapeur se fierb cu grijă, pentru cel mult 3 minute. Imediat după aceasta, ele se răcesc în apă cu gheață timp de 10-15 secunde, apoi se scurg bine și se așază pe un prosop de bucătărie sau pe un șervețel absorbant.

  • Pasul 2

    Ceapa verde curățată se taie rondele fine. Alegem numai frunzele de baby spanac proaspete. Miezul de nucă se rumenește într-o tigaie uscată până capătă o culoare aurie și devine crocant, apoi se lasă la răcit. Pătrunjelul se spală și se taie grosier.

  • Pasul 3

    Toate legumele se amestecă cu grijă într-un bol încăpător și se potrivește totul cu sare și piper. La final se adaugă dressingul Thousand Island și presărăm pe deasupra, în ploaie, pătrunjelul tocat.