Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Salată regală de legume cu file de pește alb și sos tartar

O rețetă simplă și extrem de delicioasă!

Pași de preparare

 • Legumele Royal Mix Vapeur se fierb cu grijă, pentru cel mult 2 minute.

 • Fileurile de pește spălate și bine uscate se taie în 2 bucăți pe lungime, se condimentează cu sare, piper și ulei de măsline, apoi se formează mici rulouri pe care le prindem cu o scobitoare.

 • Stropim rulourile cu ulei de măsline și le așezăm pe o tavă, pe care o introducem în cuptorul preîncălzit la 160˚C timp de 7-8 minute. Dacă rulourile sunt mai groase, timpul de coacere poate să fie puțin mai mare.

 • Condimentăm legumele cu sare, piper și suc de lămâie. Întinem sosul de tartar pe o farfurie, cu o lingură și așezăm peste el rulourile de pește. Legumele asezonate le punem lângă pește.

Rețete care te-ar putea interesa

Salată regală de legume cu file de pește alb și sos tartar
4 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Legumele Royal Mix Vapeur se fierb cu grijă, pentru cel mult 2 minute.

 • Pasul 2

  Fileurile de pește spălate și bine uscate se taie în 2 bucăți pe lungime, se condimentează cu sare, piper și ulei de măsline, apoi se formează mici rulouri pe care le prindem cu o scobitoare.

 • Pasul 3

  Stropim rulourile cu ulei de măsline și le așezăm pe o tavă, pe care o introducem în cuptorul preîncălzit la 160˚C timp de 7-8 minute. Dacă rulourile sunt mai groase, timpul de coacere poate să fie puțin mai mare.

 • Pasul 4

  Condimentăm legumele cu sare, piper și suc de lămâie. Întinem sosul de tartar pe o farfurie, cu o lingură și așezăm peste el rulourile de pește. Legumele asezonate le punem lângă pește.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.