Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Salată de pui vietnameză

Un preparat delicios care te va face să te îndrăgostești de gastronomia vietnameză.

Pași de preparare

  • Se pune într-un bol ardeiul iute și ceapa (tocate) cu oțet și cu zahăr.

  • Apoi se toarnă sucul de lămâie și sosul de pește, amestecându-se până se dizolvă zahărul.

  • Se toacă varza de China și se taie morcovii în fâșii. Se pun în bol și se toarnă sosul, se adaugă carnea tocată sau ruptă în bucățele și se amestecă.

Rețete care te-ar putea interesa

Salată de pui vietnameză
4 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • Frunze de salată
  • Varză de China
  • Morcovi
  • Frunze de mentă
  • Frunze de busuioc
  • 1 pumn de muguri de soia
  • Pui la cuptor
  • Sosul:
  • 1 ceșcuță suc de lămâie verde
  • 1 ceșcuță sos de pește
  • Ardei chili roșu proaspăt
  • Ceapă asiatică sau ceapă roșie
  • 2 linguri oțet de orez
  • 1 lingură zahăr
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se pune într-un bol ardeiul iute și ceapa (tocate) cu oțet și cu zahăr.

  • Pasul 2

    Apoi se toarnă sucul de lămâie și sosul de pește, amestecându-se până se dizolvă zahărul.

  • Pasul 3

    Se toacă varza de China și se taie morcovii în fâșii. Se pun în bol și se toarnă sosul, se adaugă carnea tocată sau ruptă în bucățele și se amestecă.