Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Salată de legume

Melanj de legume tăiate cubulețe, învăluite în maioneză de casă. Gabriela Călinescu

Pași de preparare

  • Cartofii cu morcovii și păstârnacul se fierb până se pătrund ușor cu furculița și se toacă cubulețe când s-au răcit.

  • Acestora li se adaugă murăturile tăiate cubulețe mici și mazărea Bonduelle fiartă.

  • Totul se învăluie în maioneza preparată separat din gălbenușuri cu muștar și ulei și se sărează după gust. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Salată de legume
4 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 300 g Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
  • 2 păstarnaci
  • 1 kg Cartofi
  • 2 gogoșari
  • 4 castraveți
  • 2 gălbenușuri de ou
  • 1 gălbenuș de ou
  • 200 ml. ulei de floarea soarelui
  • Sare
  • 2 morcovi
  • 1 liguriță muștar
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Cartofii cu morcovii și păstârnacul se fierb până se pătrund ușor cu furculița și se toacă cubulețe când s-au răcit.

  • Pasul 2

    Acestora li se adaugă murăturile tăiate cubulețe mici și mazărea Bonduelle fiartă.

  • Pasul 3

    Totul se învăluie în maioneza preparată separat din gălbenușuri cu muștar și ulei și se sărează după gust. Poftă bună!