Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Salată la borcan cu fasole galbenă

O gustare minunată pentru birou sau picnic

Pași de preparare

  • Punem la fiert în apă cu sare ouăle de prepeliță. Tăiem salata iceberg în bucăți mari, ardeiul gras și gulia julien, roșiile cherry și ouăle de prepeliță pe jumătate, radem morcovii și tocăm mărunt mărarul.

  • Facem un sos lejer format din mărar, muștar franțuzesc, zeamă de lămâie, ulei de măsline, sare, piper și puțină apă. Punem la fiert fasolea galbenă pentru 3 minute cu puțină apă și adăugăm o parte din sosul format.

  • Asamblăm într-un borcan în funcție de imaginația fiecăruia. Putem pune ingredientele în straturi: puțină salată iceberg, fasole galbenă, rucola, ardei gras, morcovi, somon fume fâșii rupte cu mâna, roșii cherry, rucola, gulie, ouă de prepeliță, ceapă și sosul între straturi.

Rețete care te-ar putea interesa

Salată la borcan cu fasole galbenă
2 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 100 g Fasole galbenă tăiată Vapeur Bonduelle
  • 100 g somon fume
  • 10 ouă prepeliță
  • 10 roșii cherry
  • 2 morcovi
  • 1/2 ardei gras roșu
  • 1/2 ardei gras portocaliu
  • 1 gulie
  • 2 mâini salată rucola
  • 1 salată mică iceberg
  • 1 legătură mărar
  • 1 lămâie
  • 5 linguri muștar franțuzesc
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 1 ceapă roșie
  • sare, piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Punem la fiert în apă cu sare ouăle de prepeliță. Tăiem salata iceberg în bucăți mari, ardeiul gras și gulia julien, roșiile cherry și ouăle de prepeliță pe jumătate, radem morcovii și tocăm mărunt mărarul.

  • Pasul 2

    Facem un sos lejer format din mărar, muștar franțuzesc, zeamă de lămâie, ulei de măsline, sare, piper și puțină apă. Punem la fiert fasolea galbenă pentru 3 minute cu puțină apă și adăugăm o parte din sosul format.

  • Pasul 3

    Asamblăm într-un borcan în funcție de imaginația fiecăruia. Putem pune ingredientele în straturi: puțină salată iceberg, fasole galbenă, rucola, ardei gras, morcovi, somon fume fâșii rupte cu mâna, roșii cherry, rucola, gulie, ouă de prepeliță, ceapă și sosul între straturi.